Hjulet snurrar fort fort

Det är mycket på hösten tycker jag! Simskolor, utflykter, städdagar, jobb, skola, höststädfest på dagis med mera.
Denna vecka har vi städvecka på dagis (alla familjer får det ett par gånger per familj) samt så är det trädgårdskväll nu i eftermiddag på dagis. Och så är det allt annat som bara rullar på hela tiden plus förkylningar med mera.
 
I helgen fick vi dock till en liten utflykt till skogen trots huvudvärk och div. Blev mysigt med kojbygge och pizza-fika :)
                                
 
 
 

I Ica-kön

Ibland står dom där och är bara så coola :)



Just nu..!

Bröd- bak och skruva motorcykel.. 






God höster god höster


Idag blev det fruktstund i det gröna och i dimma och dagg :)

Praktik-presentationer

Idag är det dags att presentera, en och en för dubbelklass vad vi gjort under våra praktikperioder. Eftersom jag är högst obekväm med att prata inför grupp känns det en smula kymigt.
Min presentation är nu gjord, den gick bra men jag missade att säga det mesta, tror jag. 
Det är tur att vi nu läser en kurs i retorik så det finns hopp om övning och bättring! Faktiskt en jättebra kurs med karismatiska Lisa Nilsson Sandgren som föreläsare! :) 
 

Nytt projekt

I skolan; campus Nyköping ska vi driva olika projekt. Förra gången var det "Nostalgiresan" nu heter projektet "Den stolta skammen"! Det är en teaterföreställning där publiken förväntas diskutera miljöfrågor angående den mat vi äter samt det gamla jordbrukarsamhället. Enklare mat ska även serveras i samband med detta. Ska strax på mat-möte till restaurang Källan i Oxelösund som ska sno i hop lite sörmländska delikatesser! ☺️



Lång-fika

Idag kom vän från öppna förskolan över på lite kaffe. Roligt och intressant. Troligen har vi gått Calle flygare teaterskola samtidigt (1998) men olika årskurser. Vi har oxå valt waldorfdagis och har gemensam bekant därifrån. ☺️
Den lilla världen...

La familia - av Tyra :)




Olika Lika - arbetsplatsutsikt :)


 
Rickards vy från jobbet :)

Sponsring idag på schemat - tjoho




Mer kak-gott

Mmmm... Här vankas kubb :)




Ny terminstart

Nu är skolan igång på Kampus Nyköping igen och det är fullt ös.. Eller nej det är inte, snarare väldigt lugnt ännu. Mer kommer kan jag tänka. Istället renoverar vi lite här hemma; det vill säga avslutar gamla projekt. 
Idag blev jag oxå inkopplad på ett nytt projekt som en skoluppgift. Det ingår i utbildningen att vi ska göra en rad praktiska moment parallellt med löpande lektioner. Via min gamla praktikplats ska jag nu arrangera en teaterföreställning i Oxelösunds kommun och Koordinaten. Man har hyrt in en föreställning som heter "Den stolta skamen - sökande landsbygdens själ" som nu skall arrangeras, marknadsföras med mera. Blir spännande!  :)

mjuusik...

 
 

Nej nej ...

.. Man ska inte göra reklam meeen..
Nya digestive såå goda. Typiskt. Ett kilo till på lager ;)



RSS 2.0