Det bidde en..........

...Lampa :) eller faktiskt två stycken lampor som jag fyndade på Loppisen. Riktigt kul faktist. Hade det inte varit för en tant som norpade en lampa mitt framför ögonen på mig så hade jag kommit hem med tre lampor. Det kanske var bra att det bara bidde två :P Den ena sitter uppe nu i hallen och den andra får nog Rickard sätta upp. Den ska skruvas och monteras, hoppas han tycker att det ska bli kul fniss :)

Jag och mamma snurrade runt ett bra tag på loppisen i går, som tur var fanns det fika oxå. Viktigt!!

Dags att rasta the little beast


Ojoj..

Idag blir det loppis, hallelulja, vad kommer man hem med då :S Risken är stor att jag kommer hem med massa konstiga saker som jag ju absolut inte behöver. Intresant. Fortsättning följer...!


Picknick vid Kaknäs

 Här om dagen tog vi oss till Djurgården och åt glass. Det finns en liten glasskiosk med goooood glass precis vid bortre bron över kanalen från gärdetsidan till djugårdssidan. Hett tips!! Då det var dags att åka hem var det så klart rusningstrafik så då bidde det en middag ute på Gärdet; wok i låda :) Rickard uppfann den nya handsfree telefonen och var påskkärring på samma gång (fast påsken ju varit) och jag gjorde vad jag kunde för att se lite tuff ut eller i alla fall tuffare ;)

Pepzi kände lugnet 

 


Stackars Pingu


Pingu hade en gång en näbb men nu är den borta... Hm!?! Vem kan det vara??


 

...."Inte jag"


Hello

Ja det är mest hund, mage och hemmet nu för tiden. Idag åkte Pepzi och jag ner till båtarna för att säga hej till Rickard. Allt blir en utmaning med en valp och en mage till och med att åka bil. Efter mycket laddande kom jag och Pepzi iväg. Allt gick bra förutom att Pepzi drägglade en massa och kräktes i bilen på hemvägen. Men övning ger färdighet.
Besöket var hellyckat. Idag låg båten stilla men snart kan vi nog åka med någon tur :)


GLAD PÅSK!!!

Pepzi är nybadad

En valp är inte ren efter allt nosande i pölar och jordhögar.... Men idag har jag köpt hundschampo hehe!! Så nu blir det andra bullar ;) Efter lite badande bidde det så här

lat-söndag

Ibland har man inspiration och ibland inte... Det avgöra vissa dagar eller faktiskt många dagar. Någon inspiration till att blogga har dock inte funnits på ett tag. Troligen för att det är så mycket ändå. Den lilla valpen tar mycket tid! I natt ville den ut vid 4:30 gäääääsp! Tur det är lat-söndag idag!!!
Ja, och så vårstädade jag och mamma på hennes balkong igår, eftersom vi fick inspiration, så nu finns inte många krafter kvar. Magen tar ju faktiskt en hel del energi numer!

Nä tror det får bli tv:n och soffan en lite stund! Skönt :)

RSS 2.0