Hej hej!!

Vissa dagar är lite sega och andra går undan. I går var Tyra och jag på babysalsa. Det var kul men lite för intensivt för bebisar tror jag allt! Ljud volymen var väldigt hög. Maria Llerena (känd från pant la mera och lite annat) hade en stor bandspelare och en ännu större trumma som hon glatt slog på. Hon förklarde att barn är vana vid ljud från att de ligger i magen. I magen är det som en karneval av olika ljud så det är inget konstigt. Och ska man på fest så är det bara att ta med barnen. Det är tystnaden som gör barn oroliga inte ljud!
Wel är det som på disco så är det nog i mesta laget enligt mitt tycke. Tyra sov i alla fall hela kvällen och sedan hela natten med några små avbrott. Jag tror hon fick en stor dos intryck!

Det roliga var oxå att man skulle hålla barnen i famen och dansa vilket går om de väger runt 7 kilo kanske men Tyra vägare ju 10-11 kilo, fniss! Det bidde varmt!

När Tyra är 7-8 år får hon gå och dansa salsa på egen hand men tills dess får det duga med barnsångstunder och lite annat.

Fin hund!

Den 22 januari fyllde lilla Pepzi ett år! Hon är verkligen en personlig liten hund.
Här kommer en fin bild som vi fått av Malin.


Fika :)

Ännu mer fika! I går blev det en fika med Kristina inne i stan. Men gisses vad med folk. Jag tänkte att det skulle vara lugnt eftersom det inte är löningshelg. Men icke, alla tänkte nog snarare att nu tömmer jag kontot eftersom det kommer nytt på måndag. Jaja vi hann fika och ses en lite stund i alla fall och det var kul!!

I dag har vi bara varit hemma och vilat! Så skönt! Snart kommer Rickard hem från båten! :)

Go natt!!

Hej!!!

Nu har internet varit "trasigt" i två dagar vilket är frustrerande men desto roligare när det kommer tillbaka. Så vad har hänt sedan sist. Lite av varje; en tripp till IKEA i Uppsala eftersom Rickard skulle handal motorcykeldelar där i närheten. Vilken skillnad det är på IKEA i Uppsala mot Stockholm. Det i Uppsala är lugnt som 17, ingen trängsel alls. Man får verkligen ro och kika på ditt och datt. Kul :) Detta till trots så handlar jag endas för 204 kronor. Nöjd!! :) Det blir så klart ljus och servetter som ALLA köper där och lite annat smått!

 
Tyra testar en soffa på IKEA

Här om dagen kom jag iväg och klippte mig, kort! Ojoj, jag var nog 12 år sist jag var så här korthårig. Man kan nog säga att det är page. Jag trivs bra men det är väldigt ovant! Undertiden jag blev piffad var Tyra och Rickard hemma och lekte. Jag tror att de dansade en hel del!  :)

Igår belv det en fika med Malin vid Odenplan. Tyra och jag tog bussen dit! Bara det var ett äventyr med skolklasser som studsade, en dam vars hund jag råkade trampa på :S med mera! Tyra tyckte nog att det var jätte kul med allt som fanns och titta på. Fikat var också skoj men Tyra hade nog velat krypa/åla runt på golvet. Det blir lite kaosigt att fika men så klart är det kul att ses!

Nu jobbar Rickard en vecka så det blir intressant att se vad vi ska hitta på nu på egen hand. Pepzi är hos Johnny i några dagar så det är ju skönt och väldigt praktiskt! Pepzi brukar bli lätt överenergisk efter några dagar med mig så några dagar hos Johnny blir toppen! :)


Stadsvandring

Så har Tyra och jag varit nere på stan för första gången tror jag. Vi hann med både Gallerian, Sergelgången och Åhéns city! :) Kul var det!! Tyra fick ett par nya jeans och jag en vit tröja! Nu kan vi vara tuffisar! Men först ska Tyra sova!
So long!!

Baby-kul

Nu känns det som det blir lite mer aktiviteter på dagarna framöver mot vad det har varit! Väldigt väldigt kul! Nog för att det har varit skönt att ta det lugnt och komma in i mammalivet i egen takt men det får vara någon måtta med tristessen som uppstår vissa dagar.

Eftersom det är såna indragningar på så kallade mamma-grupper och liknande så har det inte varit helt lätt att komma i kontakt med andra småbarnsfamiljer! Idag har jag och Tyra varit på sångstund och på onsdag ska vi på babysalsa så nu finns det inga ursäkter för att träffa mammor och småbarn. Och just det; om två veckor börjar babysimmet oxå. :) Det blir ju nästan svettigt nu, eller inte för allt är ju frivilligt så klart!

Go natt gott folk!!

Senare Yngve och alla andra!

Idag har Tyra och jag varit på lite fika hemma hos Liselott och Per och Louvisa! Vi hinner inte träffas så ofta numer så det är himla lyckat när det väl blir av! Mycket mamma-prat blir det ju så klart! :) Efter en god äppelkaksfika så var Per "tvungen" att åka och tvätta bilen. Fniss :) Det säger ju en del! Men men! Nästa gång kanske Rickard hänger med...kanske. Om han inte "måste" serva motorcykeln just då. ;)

Tajm får dinner! So lång tills nästa gång!


Datorlös

Hejhej!!! Nu har Rickard varit och jobbat i några dagar, vilket innebär att jag blir datorlös och inte kan blogga samt att det faktiskt inte händer så mycket värt att skriva om! I måndags var Tyra och jag på sångstund på öppnaförskolan vilket var väldigt kul. Tyra älsakde att se massa andra barn. Ett av barnen grät vilket gjorde Tyra mycket förundrad; ungefär som att finns det andra barna som kan vara ledsna mer än jag. Sedan tittade hon på barnets mamma och tyckte nog att mamman skulle ta upp henne!

Idag har vi haft lite besök här hemma på eftermiddagen vilket var jätte kul och trevligt och sedan kom Rickard hem. Så nu är allt som vanligt igen. :)

Dags för sängen nu. Tyra tyckte att vi skulle sova vid två i går kväll så jag hoppas verkligen på en tidigare kväll denna kvällen!!

Sov så gott på er!! 

Jul jul mera jul

Igår var det julsamling hos farmor; pappa med familj och hund, vår lilla famlij med hund och så klart farmor och Gunnar. Ganska roligt att samlas alla så där. Det blir lite rörigt med det är väl halva charmen! Och farmor gör fyra rätters som alltid trots sin ålder på dryga 85 år. Kul i alla fall!

Idag har vi mest kurerat oss då Tyras förkylning så smått börjar ge sig. Om en liten stund blir det kansek lite träning i föreningens träningslokal. Jag ska nog cykla, skönast för knäna! Rickard lyfter tyngder, lite för tunga ;) man ska göra så sänger han. Tyra sitter i vagnen och jollrar, om vi sjunger för henne vill säga :)


Men Hej!! :)

Dagarna rullar på här hemma. Rickard har varit på jobb och Tyra är lite sjuk och håller på att få tänder. I natt hr jag sovit en gång två tímmar och en gången 1.5 timmar. Inte så mycket. Jag hoppas på lite vila under dagen! Troligen blir det en liten promenad snart men det är 14 minus ute så brrrr... Det blir till att klä på sig många många lager!! Troligtvis blir det bara ut och sedan ..in! :)

Må så gott alla vinterdiggare :)

GOTT NYTT ÅR!!!

Hejsan hoppas, hoppas att ni fick ett härligt avslut på 2009 och att 2010 börjat toppen!!! :) Här hemma var det lugna gatan igår kväll med god mat och dryck. Fyrverkerierna fick staden bjuda på men skålande ute på balkongen bidde det. Gästen för kvällen var Johnny :)

Och jo då mätta blev vi.... 

                               


RSS 2.0