Helg

Förutom mammas födelsedagsfirande i helgen så har det varit flera barnkalas! Faktiskt väldigt roligt även för vuxna oxå! Två barn på Tyras dagis har haft 4-års kalas. Alla föräldrar följer gärna med på gott fika :P hihi! Om några år kanske man inte är lika entusiastisk då det är barnkalas på alla håll eller så är det alltid trevligt; man ses ju, fikar och har det gött!

Idag blir det studier på hemmaplan = mycket kaffe! Ska försöka göra klart en arbetsstruktur kort och gott!

Behöver ett tips. Om barnen går och säger "dumma" hela dagarna; "dumma mamma", "dumma Noomi, "dumma Tyra" osv. Hur får man slut på det!!!??

Tjing, ikväll simskola med Tyra. Äventyr! :)

sean banan allihopa!

Just nu  går Sean Banan varm hemma hos oss med låten Cobacabanana! :) Härligt! Tror jag kan hela låten nu och att vi höjt lyssarsaldot med flera hundra på youtube. Phu. Noomi tycker låten är så bra och även "Sean den förste banan" är ganska bra!
 
I lördags var bror Dan, mamma och jag på Maximteatern och såg Jonas Gardell "Mitt enda Liv". Väldigt rolig och underhållande och så klart en stor dos allvar oxå. Jag känner mig fortfarande lite omtöknad från föreställningen! Efteråt biddde det julbord på en vegetarisk restauran; Herman´s! Roligt att ses bara vi tre som vi ju inte så ofta gör! 
Ska försöka ordna lite bildbevis!  :)

RSS 2.0