Små tjejorna!!

För några veckor sedan möblerade vi om här hemma! Här sitter Tyra och Vilma i nya tv-hörnan!! Mysmys! :)


HEJ!!

Ibland går det bara inte att få till någon bloggtid. Det händer så mycket och snurrar på med allt så vad ska man skriva om??? Det är sommar... men ingen jättevärme.. Rätt skönt när man har små barn, faktiskt! Fast det vore förstås härligt med några varma dagar med bad och picnic!!
I helgen var vi i Stockholm och åkte båt med Rickard ena dagen och gick på stan andra dagen samt träffade några vänner. Det var SÅ roligt att gå runt i Gallerian och göra sånt man gjorde före familjelivet tog fart. Kika i äffrer, strosa, prova någon fin blus, äta glass osv. Uppe på ett mindre podie med sittdyner i kring tog Tyra ut svängarna och dansade och gjorde små cirkusuppträdanden. Helfestligt!
Att gå på stan med barn kräver dock sin planering. Var finns det toaletter? Inget jag någonsin grubblat över. Igår tror jag att vi gick på toa för 30 kronor lite var stans så nu vet jag!! :))
På hemvägen till Nyköping körde jag dock fel.... Gaa cirka 9 MIL fel. Jag känner mig så bortgjord! Suck! Men tillslut kom vi hem, betydligt senare än vad jag hade tänkt mig!!!! Idag har vi vilat och varit på badhuset en sväng! Dit hittade jag! ;)
Kram vi hörs snart igen!


Hej

Sitter ute på vår lilla uteplats i sommardiset. Varm men ingen sol! Hoppas det blir åska snart så det blir lite klarare luft.
Idag är vi hemmastationerade. Bilen är på en verkstad och vi har ingen dubbelvagn. Letar som en tok på Blocket. Igår fick jag låna grannens dubbelvagn. Stor och bred! Tyra och Vilma satt nöjda som två små passagerare. Gissa vem som var KUNG på trottoaren? ;)


RSS 2.0