"Bleckan"

Idag var vi hela familjen (ja inte Pepzi då) på sångstund, jättekul! Det var så roligt för Tyra skulle visa pappa allt på sångstunden eftersom det var första gången som han var med! Hon visade den roliga kassaapparaten, bollarna, böckerna, barnstolen och allt annat! SÅ sött!!
Nu fortsätter Idol :)

Pepzi

Ibland får Pepzi vänta, och vänta!! Det är inte alltid man hinner allt precis när det ska eller bör göras! Som igår morse så ville hon ut för en morgonpromenad precis då Tyra och jag vaknat, vid 10-tiden men ändå :P Först ska kläder på, lite frukost i magen och så blir det utgång. Men inte nog med det så fort vi kommer in, efter en ganska kort promenad så får hon vara själv hemma för då ska vi på sångstund! Ja det är inte lätt!
.
Är hon inte söt så säg?! :)

Morris & Pepzi

Idag fick vi celebert besök på morgonen av Morris och Malin! :) Hihi lilla Morris yrade runt som en blandning av en studsboll och ett gossedjur, jättesöt!! Pepzi tyckte det var kul med en hund med lite fart i minst sagt! Tyra ville oxå gärna vara med i leken men det var knepigt att hänga med i svängarna! Men hon hade koll när det var dags för utfodring! Rättvist delade hon ut kex till både Pepzi och Morris, Morris ville gärna ha lite extra men nä ä!! En för alla alla för en!!


Red eyes

ÄR det någon som vet vart antirödaögon-knappen finns på kameran! ;)

Lekparken

Idag har vi varit i lilla lekparken och lekt med Manda! Efter lunch och en kort vila så åkte vi över till farmor Karin på fika och för att skruva ner några lampor som skulle putsas. Pepzi fick så klart följa med och glad var hon som fick kakor, prickig korv och massa annat gott!
Nu är vi hemma och sucktar efter sängen. Hoppas att det blir en lugnt natt. Det har varit lite si och så med sömnen nu i några nätter gääääääääsp! Men det är bara att lirka på med lilla gumman och vila dagtid!
Gooood Natt!!! :)

Tandläkardom

Bläbläbläblbälbäääää!! Idag har Rickard och jag varit hos tandläkaren. En dyster dag!!! Hu! Jag gillar inte tandläkarbesök, inte undersökningen inte borren, inte hygienisten! Nä inte något! Men det är bra, visst, självklart, absolut!!! Jag säger inte allt vad som behöver göras i munnen men 8000 kr kommer det att kosta, ungefär en fjärdedel för Rickard.....!
Japp!!!!

Nu är det klippt..

..för Pepzi. Hon har varit hos Kerrys hundfrisör och gisses vad fins hon blev. Hon ser ut som en liten valp igen, fast hon är 1,5 år.
Efter klippningen:


Dagens program

Pepzi ska klippa sig idag! Hon brukar bli sååå fin efter det så det ska bli jätte kul att se dagens resulat!
Före klippningen:

Husvagn eller hus på vagn? :)

Hej,

Tyra har äntligen fått en egen Lekstuga. I Söndags så köpte och flyttade vi en lekstuga från Älta i Stockholm och ända ut till Yxlan. Där ställde vi av den och Tyra kunde sätta igång och leka. Lägger ut lite bilder från själva flytten, dom talar för sig själva.. :)
.
En bil och släp kommer lastad med en lekstuga...
.
Är det inte klart snart pappa undrar Tyra (och Pepzi)
.
Nu är det klart :)
.
Ha de bra!
Hej hej!

Faster

Sedan i förrgår har vi varit i Eskilstuna och hälsat på Tyras faster! Och vad har vi hittat på på tro? :) Jo hälsat på Rickard så klart på brandstationen när han jobbade! Det var kul! Tyra fick sitta i brandbilen, dansa i gymet, springa runt i fikarummet och skruva på alla knapparna i filmrummet hihi!!! Efter besöket blev det en liten promenad ner på stan men det var INTE poppis. Tyra gjorde allt för att mamma skulle få hyperstresspuls! Gaaaaaaa!!!! Men jag hittade ett par jeans :P hehe!

Idag ska vi gå på parkens zoo så fort Tyras kusin Erik kommer hem från skolan och sedan bär det nog av hem till storstan igen!

Tjolavippen!

Melon

Tyra tycker om vattenmelon, mycket! Och vem gör inte det!?! :D För några veckor sedan var det högsäsong för vattenmeloner men inte längre, nu är det höst! Det ser lite kul ut nu med alla som försökt odla tomater under sommaren. Lite varstans ser man torra vissna tomatplantor med en och annan grön tomat på som hänger och dinglar. Det går inte att odla tomater i Sverige utan växthus, eller? Jag tror inte det i alla fall! Eller jo om det är en väldigt solig plats så kanske!


Melon

Tyra tycker om vattenmelon, mycket! Och vem gör inte det!?! :D

RSS 2.0