Yes!!

Now we´re back!!! :D Internet funkar och datorn lika så! Peeeerfekt! Det känns gött att vara online igen! Men som småbarnsförälder så kan man inte sitta uppe och surfa hela natten även om det just nu skulle vara jättekul! Så god natt mina vänner, snart kommer lite uppdateringar om vad vi haft för oss sista tiden egentligen! Pling tjing were ever you are! ;)

Datorknas Återkommer snarast!

Hej! Först hade vi problem med Internet och sedan datorn. Efter ett antal virus så dog datorn. Typiskt. Knappar lite nu från en telefon. Hörs snarast. Kram på Er!

Så..

.. Nu är det läggdags snart och vad har dagen bjudit på? En pizzapick-nick för två; mor och dotter. En promenad ner på stan och ett besök på nationalmuseet. Det visar utställningen "Hemma" med Carl Larsson och lite annat. Den gick rätt fort att kika ingenom, den var väl inte jättespännande men kul ändå. Så fikade vi oxå innan det var dags för en bussfärd hem. Jag fick med mig en affisch hem från shoppen oxå!

Jag hittar inte just den bilden men lite åt det här hållet av den samme Degas.


Natti natti!!

Bada och gå

Det som är bland det roligaste nu är bada och gå tycker Tyra om jag får gissa! :D Vad tror Ni??


ju högre desto bättre

Dansa är bra kul till medryckande musik!!! :D


Snurr surr



Nu har vi badat lite till vid Ingaröcampng för att parera sommarvärmen och skruvat lite hyllor i badrummet och en massa annat. Det blir mycket vardagssysslor på en dag när man är 3 (jag jämför så klart med att vara 1 person i hushållet)! Det snurrar i ett vissa dagar! Men så ska det vara, helt klart!
God Natt!!!


Båt med Båt!!

Igår var Tyra och jag en kort sväng på stan och på hemvägen såg vi några båtar varav en ganska så stor!!
Kika efter: helikoptern, segelmasten till en rätt stor segelbåt och en stor motorbåt På båten!!!




Det bästa..

..mamma har sätter hon på.. äh.. Datorn?!! :D



Sandlådan vs. Badstranden




vem är galnast på stranden den här dagen....?!!!!

Det är härligast och bada men leka sandlådan som vi gjort en sväng idag funkar det med. Särskilt när det kommer lite andra barn och leker oxå.

Imorse blev det Tyras första drill i pottan!! Först kom det små droppar på golvet (då Tyra luftade lite) men så vips satt Tyra, m.h.a mamma på pottan och då hamnade resten där! Kanon! Applåder! :D

E jag fin nu?

Vad vore väl livet utan lite läppglans? ;)



   


Båtutflykt

Idag har Tyra, Pepzi och jag åkt båt. Nere vid kajen där vi bor går båten "Emelie" till Durgården! Efter Pezis morgonpromenad blev det en spontan resa då vi såg båten komma! Väl framme tor vi en liten promenad och hittade ett fika vid en kyrka. Där fanns det små rutschkanor och andra leksaker plus att även pepzi var välkommen! :)

När vi så småningom kom hem var Tyra så trött och somnade nästan vid köksbordet! Hm... hon sover ännu (efter snart 2½ timme! Kan det vara vädret och regnet som hänger i luften??

     
Båten                 Broöppning                   Grönan :)                     Korv Mums

Ikea

Idag har vi slitit oss från bada och sand, i alla fall för ett litet tag! Vi tog en sväng till Ikea Barkaby. Väl inne i varuhuset letade vi oss till barnavdelningen och alla leksaker och där mötte vi en jobbarkompis med familj! Komiskt! :) Man gör visst ungefär samma saker om man är i samma båt, eller vad man ska säga. Roligt i alla fall! Efter att vi shoppat lite barnsaker och ett par hyllplan så var det bra varmt och vad passar väl bättre då än att bada! Denna gången åkte vi till Kananbadet vid Grimsta som omväxling! Superfint!

Nu gick Tyra 5 steg, hennes längsta hitt tills!


Sicken värme

Det blir inte mycket skrivet i den här värmen. Det är härligt med värmen (nu när man liksom vant sig och kommit in i det hela) speciellt om man är på en badstrand!! De senaste dagarna har vi varit vid Ingarö kamping och dess tillhörande badplats. Vi har hittat en plats där med lagom mycket sol och skugga, mest skugga. :)

Idag hann vi vara där i drygt en och en halv timma innan det var dags att åka hem främst för Rickard som skulle iväg och "leka" brandman! ;)

Här kommer dagens uppladdning av bilder, ja eller bara några av de 20 tal bilder som tas varje dag på gissa vem ;)

Tyra tar fram kakburken


och så blir det fika


Vila

Idag har Tyra och jag bara tagit det lugnt. Varit i parken, i sandlådan, bakat bröd och lekt i städskåpet och lite annat! Rickard har jobbat och ja.. det vill säga sparkat fotboll och därmed retat en herre från det äldre gardet, rullat ut gräsmattor och ätit glass!

Här kommer lite bilder från idag!






Kalas!!!

Idag har hela släkten varit på besök kan man säga, i alla fall Tyras närmaste släkt för det har varit 1-års kalas!! Oj oj vilken dag! Tårta, presenter, balonger, ja må hon leve, pizza i parken och så vidare! Jag tror Tyra tyckte att det vara kul med all uppmärksamhet och alla snören och papper och presenter. Roligast var nog ett pussel och en docka, idag i alla fall. Imorgon ger hon sig kanske på hinken och den lilla skottkärran? :)

Det har varit en toppendag på alla sätt och nu stupar lilla familjen isäng inklusive Pepzi som är helt slut (nu bär Rickard Pepzi till hissen för en kvällspromenad eftersom hon vägrar komma äns efter fem ropningar).

"Tack alla gäster för Jätte jättefina Presenter" säger Tyra!!
Kram kram!!








Kusiner och Tremänningar/Sysslingar

Igår onsdag kom kusin Linnea med familj på besök för att stanna i några dagar. Såå kul!! :) Deras dotter Zoey och Tyra träffades för första gången för knappt ett år sedan och nu var det dags för återträff! Det har hänt lite sedan sist kan man säga! En kan gå och en kan stå, de äts ur små skålar, jollras och viljor kommer fram på lite olika sätt! Det är verkligen jätte kul att se allt vad dom tar sig för med. Dom är så små men har ändå så mycket som aktivitet i sig!

Idag har hela gänget åkt Waxholmsbåt, så klart ;) till Vaxholm där vi promenerade runt och åt lunch på en av restaurangerna vid kajen. Det blir lätt en liten cirkus när man kommer med småttingar och ska luncha. Barnstolar ska fram, barnmat värmas, blöjor bytas och så ska även mammor och pappor få i sig lite mat! Ja ni ser bilden kanske?

Kvällen bidde lite lugnar med middag hemma på balkongen. Nu väntar sängen. Tyra och Rickard har redan slumrat in så God Natt!!

RSS 2.0