Tågresa

Idag träffade jag och Noomi höggravida Nina. Vi sågs på Kulturhuset fikade och hängde inne på "rum för barn". Tur nog var det lagom med folk där, inte knökat som det kan vara på helgerna.
Det vore kul att gå dit igen med Tyra och prova deras fina skaparverkstad!

Kvällen hemma har varit lugn med den lilla omväxling att Pepzi är på besök. Så hemtrevligt och mysigt! Kul för Tyra oxå. Hon får verkligen en viktig uppgift i att pyssla om Pepzi så som att duscha henne till exempel.

Gonatt gonatt. Sängdags!


The Wall

Idag har vi byggt en del. Platt gipsvägg blev fjällstuga :)


Fler vinteraktiviteter! Koja med fönster!


Vissa vinter aktiviteter här hemma ;))


Helg och "Timmy lamm" surrar på tv:n

Vinter, vinter!! Det är svårt att vara kreativ med små barn då det är så kallt ute! Igår var vi till biblioteket som är jättefint här för barn. Det var inte bara vi som hade idétorka på aktiviteter för det kändes som alla var där.
Av en pappa fick jag tipset om att gå på "hopp och skutt" på "Friskis & Svettis" så det ska vi testa nästa lördag! :)
 
Iövrigt är det liksom fullt upp alla dagar tyckker jag. Man är konstant trött och hinner inte vila upp sig vidare mycket! Efter en vecka då Rickard varit på vift (i Kalmar) så är alla krafterna slut. Det känns som jag åkt skidor i tre måndader och äntligen får vila lite när han kommer hem. Eller kanske som när Forest Gump bara springer och springer. Jag förstår att han är trött i benen när han kommer på att han vill hem!
 
Idag blir det än mer vila eller så kanske vi bygger en fondvägg av icke-kantsågade brädor... ;)
 
Ho Ho Hajja!

Så blir det sådär tyst från särskilt Noomi ibland.. Å vad hittar man då..?


gggggheyy

Nytt försök med Noomi i knät. Första året med två barn har varit rätt omtumlande. Inte kanske till en början men så sakterliga har tempot ökat och påfrestningarna likaså. Tyra har den senaste tiden blivit allt mer arg på Noomi och Noomi har fått temperament. Gaaaa! Tempot är i n t e n s i v t!!!! Jag lär mig sakta att vara mamma i alla nya situationer som u>"PP"står... tålamodet blir slipat ;)
 
Men jag undrar bara hur gör man? Hur gör man då t.ex Tyra säger "dumma Noomi, dumma Nommi" ungefär en miljon gånger på en dag. Och hur gör man då man måste gå en bit med vagnen och ingen vill sitta eller då båda gapskriker i bilen??? Eller som nu när Noomi kryper upp på bordet sätter sig precis ramför datorn vänd mot mig och ler sitt största leende = här är jag!! Det senaste exemplet går ju så klart att hantera men vissa situationer blir köriga! Pust! 
 
Snart ska vi bege oss till dagis för att hämta Tyra. Ett litet äventyr i sig! 

Bloggeliblogg

Ja ibland undrar jag om jag ska blogga eller inte. Liksom svårt att hinna med... nu vaknar Noomi.....

RSS 2.0