Jodå...

... jag skriver ibland. Jag kommer väl igång allt eftersom det ges mer och mer tid, kanske. Två barn är mer än ett. Inte någon konstig matematik men allt tar väldigt mycket tid. Just nu finns några minuter till att skriva men snart blir det sängen för att vara stark och för att ha gott om tålamod imorgon!

Vi utforskar Nyköping med omnejd sakta men säkert. I dag har vi varit vid en badstrand i Stigtomta; i Kisa tror jag det hette. Fint var det och så hittade vi massor med smultron! :)

I förrgår möblerade vi om typ hela huset, allt för att bo in sig ännu lite mer. Vardagsrummet flyttade vi upp någon våning och köket fick sig en soffa och gamla vardagsrummet fick ett matbord. Snurrigt?? Kom över på fika kära vänner så får ni se ;))

Pip och kram


Färdigmat

I högen jobbar Rickard och vi andra roddar på. På dan idag var det städade på dagis. Det innebär att alla, barn som vuxna är välkomna att delta. Vi åkte dit för att se om det fanns något enkelt att hjälpa till med. Väl där förstår jag att det dessutom är knytis..... Inget jag sett något om eller hört något om heller! Allt är väl så självklart för alla "ruckis". Nå väl, lunchen räckte även till oss.

Väl hemma efter en liten runda på stan frågar norrlandsgrannen om vi vill komma över på middag då vi ju är själva i helgen! :)) Lättsam dag! Stort tack!
Imorgon väntar... Rabattgrävning! Hoppas det är sommar och sol! ;)


RSS 2.0