Lilla fröken brillo


Sylta & Safta

Jodå.. ibland hinns det med saker som först låter omöjligt! Några flaskor rabarbersaft (kallrörd får jag tillägga= mindre jobb) blev det för några dagar sedan. Jag tror varken Rickard eller jag gjort saft förut. Premiärsaftat med andra ord!


Mer bilder

Jag får lägga till några bilder från fyrvaktarhuset. Det var häftigt med det karga landskapet och branta klipporna, vinden och havet! Tänk att bo på en sådan plats året om!! Ett radhus känns plötsligt väldigt varmt och ombonat. :)
.
//Emelie

Två fina bilder,

Hej, här kommer två fina bilder från dagens utflykt. Idag var vi till Oxelösund, började dagen på en fiskresturang och fortsatte sedan till femöre och en gammal underjordisk försvarsanläggning. Där fanns också en fin gammal fyrvaktarbostad. Därefter åkte vi till Joggersö och badade, 18 grader va det i Havet idag.. Sådär då va Oxelösund "avcheckad"
Först Storasyster
.
Å sen Lillasyster med kepsen på sne,
.Vilma med kepsen på sne
//Rickard

gåstol

Gokväll, sitter nu med en liten skrutta i knät och försöker skriva några rader. Om hon får för sig att hon vill åt något håll är det ganska tungt att hålla emot. Hon viker sig och hänger allt hon kan över min arm. Hon vill liksom fram. Nu har hon kommit igång med att sitta med hjälp av kuddar som stöd. Det är toppen eftersom hon då kan sitta med vi middagsbordet och jag faktiskt hinner med att äta på egenhand, om timingen stämmer vill säga. Dessutom har vi idag provat en gåstol där hon både kan sitta och ta sig fram :))


RSS 2.0