Vasaparken och lite till

Idag tog Tyra och jag oss över till mormor en sväng. Jättemysigt! Trots lite småförkylningar var det kul med en utflykt. Bland annat gick vi till Vasaparken som är rena lekfältet för barn. Det är inte bara en gunga och lite sandlådor utan proppat med roliga aktiviteter för barn! Tyra gick nästan upp i spinn av allt och hann knappt välja vilken station hon skulle vara på. Det blev nog springa hoppa dansa åka rutschkana och allt på en gång typ!
.
Hemma hos mormor var det ju oxå kul med alla nya leksaker, dockskåp, gunghäst med mera. Omväxling är spännande. När vi kom hem var pappa hemma dessutom efter en veckas jobb på båten!!
.
Glad söndagkväll allihopa!!

Tjo!

Igår var en jobbig dag, verkligen. Dt måste ha varit väder. Det var ju väldigt kvavt, eller hur?? Det är inte lätt med tusen hormoner i kroppen som lever om och samtidigt vara hormonisk. Det kräver stor ansträngning och ändå funkar det inte riktig, hmmmm....!
Snart ska Tyra och jag gå och sjunga i Blecktornsparken på öppnaförskolan. Förresten glöm inte lyssna på Sveriges radio p4 Stockholm NU. Man sänder från Strömkajen och Waxholmsbåtarna.. :)) Pappa Rickard jobbar så vi får se om herr Elfving haffar honom för ett par ord? Jag och Tyra sitter och lyssnar och hoppas!
.

Vi for till landet..

I lördags åkte vi till Tyras farmor och hälsade på. På kvällen var det logdans och fest. Vi var dock inte där så länge eftersom vi nog alla var lite för trötta för kalas, typiskt men ändå.
Efter lite vila och sömn var det dags, särskilt för Tyra att utforska allt! Full fart för det mesta! Bilder säger mer än ord så....

Jo rå så att!

Jodå, nu är det mesta klart inför en flytt till Nyköping kan tänka. Papper är skrivna, datum satta och mången kartong redan packad. 1:a oktober går det stora flyttlasset, kan tänka...! OJOJ! 15:e oktober är det tänkt att vi så smått ska börja inskolning på Tyras nya dagis och den 16:e januari tänkte visst den lilla skruttan komma ut. OJOJ, igen. Igår fick vi lite bildbevis. Jättejättekul!!!

Lite Jämtlandnostalgi... Härliga Sommar!!!!


Vila - Fixa

Ikvälll är det extra visning nummer två lägenheten. På torsdag, söndag och måndag är det ordinarie visningarna. Fixa städa, fixa städa. Jag tror aldrig det här hemmet varit så rent och pyntat som det är nu. Phu! Hårt slit att vara hemmafru om det är på den här nivån man ska hålla sig. Nja, lagom är bäst.
Tyra vilar så nu blir det fix fix en stund!!

Och så..

...de utlovade bilderna!! :)) Det tar lite tid! Vi tog oss som sagt en tripp till Jämtland och firade midsommar och plockade blommor med Zoey och Linnea! En av dagarna blev det en tripp till Fjällvärlden och "Långbuan" med Morbror Jan och moster Gerd. Där vi åt de godaste våfflor man kan äta och så klappade vi en häst och en liten ko! Vips så var det högsommar och slottanna. Rickard fick hoppa in som dräng och Tyra och jag hejade på, "fortare fortare"! Och så fick vi dräffa Tyras lilla tremänning Alma och kusin Kristina! Riktigt spännande och kul! Hela resan var jätterolig! Nu sedan vi kommit hem har det varit en himla massa massa städ inför fotograferingen av lägenheten som var idag. Phu allt klart så nu blir det helg, troligen ute på Yxlan! Men vi har oxå åkt en hel del båt med Rickard och Tyra och testat på jobbet som matros men det var så där. Tror glassförsäljare skulle passa bättre;))
Pling från Emelie

RSS 2.0