Ensam hemma

Idag är lilla famlijen en person kort. Det  brukar ofta innebära lite kaos här och där. Kaoset är egentligen inte relevant för situationen utan det är mest bara allmänna protester för att vi inte är samlad trupp. Rickard är på båtjobb några dagar och vi andra ska hålla oss flytande här hemma!
Idag har det varit dagis och skola så ännu så länge är inte rutinerna värst mycket testade. Möjligen lite av Noomi som är en riktig pappapotatis just nu!
 
Jag måste ju säga också att jag hoppas det blir bra avtal för alla båtjobbare, appropå strejken som nu råder och som gäller samtliga båtar i mellersta skärgården! Även om det nu är många år sedan jag var mönstrad så finns alltid ett litet intresse för hur det rullar på med båtar och alla gamla kollegor. 
 
Skolan går på som vanligt även om alla dagar är intensvia och väldigt variernade. Jag är dock så trött på grupparbeten nu. Många går ju utbildningen för att själva bli projektledare och många ledare i en och samma grupp kan bli lite tröttsamt! Jag får helt enkelt öva mig i tydlighet och i att synas! Gaa! Kul ibland men det känns som jag verkligen inte är en ledartyp och vissa dagar är jag verkligen inte intresserad av att vara tydlig eller synas... Eftersom jag dessutom varit mammaledig så länge kan det många gånger kännas extra kymigt att krypa fram från min trygga vrå bland en massa exhibitionister. Nyttigt! ;)
 
 
 

Tjäna!

Det har idag varit en händelserik dag i på campus :) Under hösten har vi delats in i grupper om 4-7 personer för att planera ett projekt. Allt för att lära oss projektledning! Kul och jobbigt och idag var det redovisningsdag för samtliga grupper. Phu! Allt gick faktiskt väldigt bra trots min starka scenskräck. Jag var lugn, kors i taket. 
Efter dagens slut var jag dock så trött att jag nästan fick migrän! Det blev något konstigt med synen och huvudvärk. 
Dagen var inte helt slut där för sedan var det simmskola och badhus med barnen! :) Fniss! Och så hem, middag och läggning på det!
Nu sova!

Men måste ju lägga till veckans händelse oxå. Vem ser vi på bilden?
Jo, en toffslös Anders Borg! ;)
 
Go´natt!!!

RSS 2.0