Penseer

Idag kom snön.. igen! Sommardäcken är på, snorigt är det i näsorna och råkallt ute.. Så vad gör man??? Efter en lugn förmiddag kom vi iväg ut en liten sväng först till sandlådan men där var det bara blött och kallt så vi tog oss till garaget. Där byggde Tyra och jag en blommlåda med pappas såghjälp. När det kom till att måla så ... ja det var blått överallt, kläder och golv fick saneras.
Härom dagen planterade Tyra och jag några penseer (som förövrigt även den nya blommlådan ska prydas med) jag hoppas dom tål aprilsnön?!


Snuva snuva

Nu var det läge sedan som jag var inne på bloggsidan. Vi har varit apförkylda hela högen. Det började med lite snuva för Tyras del som övergick i öroninflamation, svullna ögon och att även jag och Rickard fick en dos snuva och riktig rethosta! Gaaa. Nu har det gått lite över en vecka så jag hoppas att vi är på fötter inom kort. Vi är i alla fall på bättringsvägen, hosthost!!!
.
Förra veckan innan vi drog på oss massa snuva (och innan vi hade varit på badhuset - hur tänkte vi) så var det cykelpremiär för Tyra. Svårt men spännande!! Jag tror Rickard är mer ivrig än Tyra, ännu så länge ;)


Tja!

hejsan hejsan


Helgens projekt! Korv, mums... eller?


Bada bada

Jo då det finns ett badhus i Nyköping som dessutom har en vattenrutschkana!


Kul på Åhléns

Ibland har man kul utan vidare :)) En tur på Åhléns kan vara riktigt uppiggande!

2 månader och lite till

Tiden går fort, väldigt fort på lördag är Vilma (tror jag hon får heta) 12 veckor! Skrutta!
2 veckor

3 veckor

4 veckor

5 veckor

7 veckor med morfar

2 månader

11 veckor

 


RSS 2.0