Visst ja..

..man ska blogga också. Är det inte det ena så är det det andra :P Så vad har hänt sedan sist. Hm... jo jag har gett mig på lite mer träning men det resulterade att jag blev förkyld. Kanske var det lite annat också men summa summaris; träna med motta!!!! Typ tre gånger om året! ;)

Igår blev det en liten fika på eftermiddagen med kussen och broshan i Västermalmsgallerian (löjligt namn men i alla fall). Det var jätte mysigt! Vad gjorde man innan Latten? Vad sägs om slogan: "Latte- ett lättare sätt att umgås" Yääää! Nå väl mobilkameran kom till användning. Tihi :D

Fika i V-gallerian


Fika i V-gallerian

träna.. vad är det..

Idag har jag tränat på mitt årskort på Friskis och svettis för fjärde gången. Känns kanon!  Jag köpte årskortet förra december...så det börjar väl bli dags att få lite valuta för pengarna och röra på fläsket. Det var ganska så jobbigt kan jag säga... men det var bara att kämpa på och se nöjd ut; som att det här klarar jag hur lätt som hälst, för så såg det ut på alla andra. Man vill ju inte vara sämst, en flodhäst eller en padda som svettas runt i salen. Nä, där går gränsen.


Banana-tajm

RSS 2.0