Tick tack..

..tick tack! Nu är det 37 timmar kvar!! På fredag då är det bara att greppa pennan och skriva tenta i nära 5 timmar! Suck! Ska nog inte plugga mer nu före fredagen utan låta allt sjunka in, om det nu hjälper!? Man kanske skulle ta sig en kaffekask för att lugna nerverna redan nu ;)

Idag har det varit schemaläggning på kontoret. Klurigt men ändå kul att grubbla över något annat än microekonomi. Vi blev inte klara men nära nog!

Dags för "Bonde söker fru" och kask =)
//Emelie

Nedräknigen..

...har börjat! Nu är det 69 timmar kvar tills att det är tentadags. Nervositeten har kickat in. Tänk om jag blir sjuk eller får blackout och glömmer allt jag läst?! Undrar om man får ta sig en hutt före tentan för att lugna nerverna? Fast det vore ju typiskt om man blev full. Nä hoppar över hutten! Nu är det dags för några timmars pluggande!

//Emelie

Regn & rusk

Nu har bedövningen släppt. Härligt! Efter lite ömkande på eftermiddagen visar det sig att Kusin Vitmin är i krokarna =) Kul! Vi tar en fika på vanliga stället och ventilerar stort och smått. Riktigt uppiggande! Tack kära kus! Nu blir den tv:n. Tjo ho!

Kram
//Emelie

Tandis

De som utbildar sig till tandläkare måste vara sadistiska till sin läggnig och skamlösa vad gäller att ta betalt! I helgen tappade jag en liten bit av en tand som jag var tvungen att åtgärda. Väl i tandläkarstolen, darrande, krävs för det första två bedövnigssprutor eftersom den första inte tar om man är för nervös. Bara tanken på att man inte får vara nervös gör en ju sktiskraj! Wel, så är det då borrande och åter borrande!

Okej, nu är tanden lagad ja vad säger tandis då? Jo: "Nu ska vi blästra" och ler (känns det som). Efter blästringen blöder det som tusan i hela munnen! Nu väl hemma är det massa blod kvar i munnen och kinden är bedövad från örat och fram till munnen; i princip halva ansiktet. Huuuu! Jag ska aldrig mer äta i hela mitt liv om det betyder att jag slipper tandis!! Blää!

Ha det gott alla kariesfria
//Emelie

Pressveck

Hm.. det där med att skriva cv är inte lätt. Försöker uppdatera ett gammalt exemplar men det tar tid! Jag kan ju inte dirkekt skryta med att jag följt en röd linje i min "karriär". Men jag har ju upplevt en hel del å andra sidan =) sååå...! Ja, jag får fnula lite till.

Har ni tänkt på vad mycket lapplisor det är ute på stan nu? De fick ju precis ny arbetsgivare och alla går runt med pressveck på sina nya onötta, arbetskläder. Det ser lite kul ut! Tur man inte har bil i stan i alla fall! Nu ska jag iväg och köpe en plafondlampa till köket och en box vin. Ikväll blir det en avstickare till "Storstad" med Liselott och Annica! Hihi! Nice!

Trevlig helg!
//Emelie

Mera bok

Löningen kom idag. Yes yes yes!! Sprang så klart iväg och shoppade på studs men inte kläder eller parfym utan boken: "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson. Jag är fast i hans triologi och är såå nyfiken på den sista boken. Hihi! Hur ska det gå? Kul att böckerna blir film snart, troligen till nästa jul enligt tv4 nyhetsmorgon.

 

Må så gott
//Emelie

Träning

Mötet var helt okej och mycket riktigt kom mer ansvar att betyda mer telefonsamtal. Wel wel, blir nog bra i slutänden tror jag. Roligast var att se alla kollegorna samt vinet och smörgåstårtan ;)

Idag kom jag äntligen iväg till friskis & svettis för första gången på lääänge! Det var riktigt kul. Tänk att där samlas alla sorters människor, helt otroligt och roligt! Det är gamla, unga, pryda, avspända etc etc. Dock är det ingen hit i omklädningsrummet; trångt och mycket folk. Jag bukar byta om hemma för att slippa knuffas bland massa rumpor och höfter. Huu!

Ja ha ja... nä men en kaffe vore gott!
//Emelie

Filmjölk och blåbär

Ja filmen Råttatouille var faktiskt jätte bra =) Jag var riktigt glad då vi lämnade biografen. Mycket råttor var det, lite läbbigt ibland!

Veckan har börjat med en del pluggande. Igår tog jag mig till Akademibokhandeln i city och satt på cafét där i massa timmar. Idag får det bli café fix, tycker det är bäst där trots allt. Till kvällen är det möte på jobbet. Vi ska prata om framtida planering och utökat ansvar. Undrar vad det kan betyda egentligen; att ringa några extra samtal till leverantörer kanske! Intressant!

Nu är det hög tid för lunch. Tror det får bli en enkel filmjölkstallrik!

//Emelie

Första strykningen..

... blev si så här. Tror det blir bra. Måste vänta fyra timmar nu för att kunna måla nästa lager. Men ååå vad kaffet var gott idag. Slurp!! =)

image55


//Emelie

Höstfint

Så här här fint var det i Bromma igår. Sol, sol, sol! Nina och jag spattserade en sväng och avnjöt sedan en härlig helgluch a la Nina!

       

   
Lite senare igår kväll dök Kristina och Veronica upp. Vi fick i oss en hel del vin och tjattrade på ett bra tag. Kul var det!! Idag ska vi i väg och se Råttatouille, lagom nivå på underhållning ;) men den har ju faktiskt fått bra kritik. Nu  måste jag måla ett bord och dricka en kopp kaffe eller ... tvärt om; måst dricka en kopp kaffe och måla ett bord!!

//Emelie

Nyköpng..

.. var jätte trevligt.  Tror Eva blev glad för sina pressenter! Hon fick två röda lycktor av Kicki, Vero och mig; lite mys i höstrugget! Nära nog hela Evas familj var också i Nyköping och hälsade på, roligt!


Idag har jag mumsat blåbär. De sa just på tv:n hur nyttigt det är för hjärnan och lämpligt nog fick jag en påse här om dagen av modern.

Men nu...... PluggaPluggaPluggaPluggaaaaaa!
//Emelie

Frulle

Fint väder flera dagar i rad, härligt. Bara att passa på att njuta! Blev lite lövkrattande i solen igår med Tova och fikande så klart =) Mysigt!

Dagens program är att, som vanligt, plugga och till kvällen ska Eva firas som fyller år! Hurra hurra hurra, hurra! Kristina, Veronica och jag åker över till Nyköping tur och retur för att hälsa på. Ska bli spännande att se hur de har det där borta!

Frulle!!!
//Emelie

Träna, träna..

.. varje dag, eller två dagar i rad har det blivit nu =) Blivt en del pluggande med. Imorgon bär det av till Kummelnäs, ska hälsa på Tova och hennes jättestora mage! Hoppas det är fint vader så vi kan kika runt bland höstlöv och villor!

Nu är det sängdags, är så nyfiken på hur Stig Larssons bok: "Flickan som lekte med elden" slutar! Det är nog årets bok skulle jag tro. Men den är ju bra!

Sov gött!
//Emelie

Tvääääätt..

...hur mycket som helst. Bara att börja! Men att tvätta och plugga går ju att kombinera. Jippi!! Föreläsningen idag var rätt intressant; Miljöekonomi, men föreläsarens röst var väldigt sövande. Han pratatde som den där trädgårdsmästaren gjorde, han som brukade vara på tv förut  och som hade smålandsdialket. Wel, har även registrerat mig idag inför tentan. Känns kanon :)

Snart blir det en tur till friskis & svettis men nu kafferast!

So long
//Emelie


Pizza..

..fick bli både lunch och middag idag. Perfekt! Mamma kom över på eftermiddagen med en påse blåbär och vips så var det middagstid. Efter lite traskande i regnet kom vi till en immig lite pizzeria som serverade JÄTTE stora och goda pizzor. Då vi mumsat klart gick vi och drack varsin god kaffe latte på Rörstrandsgatan. Det bidde mycket prat om ditt och datt. En trevlig avslutning på helgen! Förrästen vilket himla höstväder det är ute, huuuu   :S

Imorgon 09:00 är det föreläsning på universitetet, med andra ord upp-och-hoppa klockan åtta!!!!

Kines
//Emelie

Lugna söööndag

Ja Söder är mysigt, undrar om det inte blev 1-0 till Söder! Vinet gjorde susen men rena sömnpilret. Vaknade nu typ.... (10 timmars konstant sovande) Mycket skratt blev det igår hihi, om ingeting nästan känns det som idag hahaha. Men det är väl det som är poängen =)

   
 
Dagen får fortsätta i lugnets tecken. Nu frukost! Mums!

Kram
//Emelie

Solna vs. Söder

Solna i all ära men undrar om Söder håller måtten!? Närmare bestämt Bondegatan, mina gamla hemkvarter. Det lär ska drickas lite vin där. Jag måste testa :p Det var ju ett tag sedan nu! 

Ha det fint!
//Emelie

Favorit i repris

Det var mysig i Solna så varför inte ta en lob dit igen. Ikväll blir det Idol och Tacos =) tillsammans med Kristina, Veronica och kusin Therese. Kul! Dags för sminkning och avfärd!

Trevlig kväll!!
//Emelie

Höstmys

Idag har jag PLUGGAT! Tjohoooo och det gick bra får jag säga. Satt på Café Fix med en kaffe latte och alla böckerna. Imorgon blir det ännu mer räknande och läsande. Planen för kvällen var en behövlig promenad med Veronica och Kristina men det blev god mat och fika istället hos Kristina. Jätte mysigt =) Nu väntar sängen men först lite mer mys framför tv:n!

Kram och Go natt
//Emelie

Skärpning....

..nu var det länge sedan som jag yttrade vad som händer om dagarna. Och vad händer egentligen kan man undra. Ja, idag blev det inte mycket gjort. Plugga står på programmet varje dag men det blir inte riktigt så, så skärpning där med!! Men igår var det solning och höstpromenad som gällde. Tror nog det blev små rosor på kinderna allt =) Fint var det!

 

image45


//Emelie


RSS 2.0