Sol!!!


Är sandlådan inte hård mamma? :))

Hihi! Nopp!!!. Många vårtecken nu! Ett annat är att vårlökarna har börjat komma upp som vi satte i höstas. Tänk, jag har en rabatt, vi får se hur länge den står sig dock! :) Välkommen härliga vår!! Kram

 


Nygammal trend

Korv korv korv!!! Så mycket med korv nu. Det måste vara en trend. För några helger sedan var det korvstoppning här hemma. Jag skojar inte. Korv! Och nästa helg är det dags igen. Vad är det med korv? I princip köttbullar på längden i fjällster. Spännande :)

 


Utflykt

Förrutom en liten rundvandring i Nyköping som utflykt har vi faktiskt även varit en sväng till Tyras morfar och hälsat på. Syskon och flickvän var även där och hälsade på vilket var roligt. Tyra visade glatt upp olika spel på mobilen för Micke.


Vår

Det tar tid att vara mamma phu. Det rullar på men idag är jag så trött. Man hinner inte med allt och alla känns det som. Oftast vill alla ha hjälp, säga något eller blir trötta precis samtidigt. Aaaaa känner man :S
Igår hann Rickard och jag och lillaskrutt i alla fall ut på en promenad längs Nyköpingsån. Den forsade på bra, det är väl det som man kallar för vårfloden. Fint var det :)) I bakgrunden syns stora kvarnen.

 


RSS 2.0