Bad

Efter lite vila kommer solsken.. :) Frammåt två kom vi i väg till nya vännen Anki; via öppna förskolan. Å vilken eftermiddag det blev! :) Bad, Studsmatta, Lekstuga, Gungor, Fika och gott Sällskap för alla; stora som små! Lyxigt! :) 
 
 

varma dagar

Idag skulle vi iväg och bada men kom endast till bilen. Alla var för trötta även jag visade det sig. Sova middag och nya krafter får det bli!
Här om dagen var mormor på besök, fint Stockholmsbesök! ;) Så klart missade jag att knäppa kort. Bara ett bildbevis bidde det från badstranden i närheten av Nävekvarn samt en promenadbild från Nyköpingshamn!
 
.
 
 
 

Cirkus

Helt nyligt var Cirkusen i stan. Tyra fick gå och kika på föreställningen med farmor medan Noomi och jag kikade runt på djuren! 
Har inte tänkt på att Åsnor har så fina ögon! :)
 
 

Torra dagar

 
Dagens inköp. Nu ska väl håret inte se ut som en risig buske i alla fall. Sökte silikondroppar men fick rådet att det ska man absolut inte ha i håret så då fick det bli exotisk olja från Marocko! :)
 

Affischeringen

Idag har det affischerats. Eftersom Rickard hade vägarna förbi Oxelösund och inte jag tog han på sig uppdraget. Tack snälla!!! Jag fick även tag på den person som fått i uppdrag att affischera i Nyköpings centrala delar. Känns skönt att uppdraget därmed är överlämnat och klart! 
Eftersom det inte varit upp till mig att bedömma när affischerna ska upp (utan min mammalediga handledare) så har detta orsakat kanske onödigt stort huvudbry! Tror jag blivit lite larvig! Eller kanske alltid varit :P

En kotte eller kanske fler på gång ;)

För andra kvällen har vi Igelkottsbesök! Den är väldigt hungrig så kanske är det små ungar på gång! Det blir hundmat som serveras och lite majskorn. Inte mjölk eftersom det tydligen inte är så bra för deras små magar! Gulligt! 
 
 

Affischera

I våras började jag min praktik på Koordinaten i Oxelösund och blev där involverad i ett projekt som heter "Nostalgiresan". Det är en Nostalgifestival som ska gå av stapeln den 16.e augusti i Oxelösund och imorgon är det dags att affischera! :)
 
 

Hej!

Nu kanske att jag kommer igång igen med bloggen eller inte... Törs inte lova något men ännu så länge så finns den kvar!

Här kommer ett litet klipp från dagens äventyr till Pettson och Findusgården i Julita! En jätte söt liten Pettsongård i vackar Julita. Julita gård tillhör eller samarbetar med Nordiska museet och påminer lite om Skansen med små stugor och odlingar, orangeri med mera! Absolut värt ett besök!
 
 
Det blev även en kort titt-in på en auktion, inte i Backorva i Lönneberga socken men i Leby-loge. De har öppet varje söndag på sommaren. Några gamla burkar lyckades jag ropa in! 
.
 

RSS 2.0