Pepsan

Ja nu är Pepzi på riktiga vischan på semester skulle man kunna säga precis som vi ska! :)
Pepzi får åka till  Herrgölet (Rickards mamma) och vi får åka till Tenerife! :D
Adiós a un par de semanas todos los cerdos pálida! ¡Hasta pronto!

Kamera mera

In the moment! :) Rickard är fotograf!
I telefon med morbror :)

Leka fotograf :)

Idag var jag ute en timme för ännu lite testing av kameran :) KUL!!
Ett knyte grenar
Mest blir det ju förstås foton på Tyra :)

Fotografera mera :)

Nu smattras det på för fullt här hemma. Efter lite hemlighetsmakeri från Rickards sida så vips hade vi en ny kamera, en sån där som man rattar på! Det är jättekul!!! Och oj vad vi trixar och fixar med allla finesser! Vi är då rakt inga proffs men kul är det! Och vi som redan tar mycket bilder hur ska det inte bli nu, ojoj!
.

Just det..

.. man ska ju blogga oxå! Jo då det är som vanligt full fart ibland lite mer än vanligt. Eftersom Rickard har varit och jobbat så har Tyra och jag fått rå oss själva i en vecka. Phu! Det har varit roligt och det har gått över förväntan bra men nu de sista dagarna så har tålamodet börjat tryta för oss alla tre tror jag. Kanske för att man vet att veckan snart är över och för att Tyra saknar sin pappa jätte mycket! Det blir mysigt när han kommer hem om ett par timmar. Visserligen sover Tyra redan men de får ses tidigt i morgon bitti, för det lär det bli. ;)
.
I morse blev Tyra så ledsen när Rickard skulle sticka iväg ner till båten att det bara var att följa med! :) Ja inte riktigt så var det men nästan. Tyra och jag följde med ner på en fika ombord men hoppade av då båten skullle åka. Mysigt och gott med kaffe! :)
.
Eftermiddagen blev en avstickare till Sickla. Tjoho. Det har (ta i trä) gått så bra att åka bil själv med Tyra nu så fler utflykter väntar!!!!
Tjing.

Ähh... Här kommer ett till klipp! ;)


The sunny side is back! ;)

Solsidan började i söndasg. Ett litet klipp från förra säsongen! :)


Utsikt

Stockholm; så fint! Utsikt på väg hem med bussen på Katarinavägen!

Läppstift

Varför heter det läppstift?? Ska man ha det i håret eller på kinden egentligen?
Puss från Tyra
Ps. Jag frågade mamma men hon visst inte heller!

GOTT NYTT ÅR

.. lite i efterskott men i alla fall! Ibland blir det bra lite skrivet. Men rätt som det är faller andan på! :) Julen har varit lugn och nyår likaså. Behagligt får jag säga! :) På julafton var vi hos Tyras mormor och på nyårsafton hos Tyras farmor!
Här omdagen tog vi oss till Spårvägsmuseet som ligger nästan där vi bor. Det var riktigt lyckat! Många barn och stora ytor att springa runt på. Dessutom fanns det ett litet tåg som gick fram och till baks till Hökarängen, det är sant ;) Och resan tog bara 5 minuter!

RSS 2.0