Fin skärgård

Idag har Tyra, bebis och jag åkt båt med pappa Rickard. En fin dag med isflak runt båten som rasslade, sol som gnisstrade och .. ja kul att vara på båten en sväng helt enkelt. The boat ;))

 


Buzis var det här

Hihi stora rutschelkanan Tjooohoooooo!!


PUSS


Får jag bära bäbisen mamma?

Tyra vill ofta och gärna bära lilla bäbisen! Först går det jättebra, både för bäbisen och Tyra men sedan tröttnar den ena ganska så fort. Oftast bebisen som sätter igång och gnyr och getar (den låter verkligen som en get). När Tyra tröttnar tycker hon att bäbisen är väldigt tung :)) och säger "ta mamma"!


Frisören

Här om dagen bidde Tyra vårfin och klippte håret för första gången. Det var riktigt spännande och nästan lite läskigt till en början. Men sen gick det bra, Tyra kunde själv och behövde inte sitta mammas knä. Då allt var klart fick man även lite rött i håret. Väldigt tufft ;)


Ensamma hemma

I helgen jobbar Rickard vilket innebär första gången som vi är själva flera dagar i rad.
En kort sammanfattning blir att det är ingen lek att rodda med två barn. Phu! Man är alltid steget efter känns det som. Helt normalt säkert men i alla fall. Vid läggningen ikväll började jag bli smått illamående som en kontenta av en hektisk dag.
Om 5 min blir det sängen. Ladda ladda!!


Lilla skruttan


Blogga blogga

Nja det blir inte så mycket skrivet nu. Det mesta tiden går åt till att byta blöjor, amma, leka med Tyra, laga mat, städa, handla osv osv. Det är svårt att hinna allt man vill helt enkelt! Idag är Rickard på äventyr så Tyra, bebisen och jag får klara oss själva. Just nu är det dagis för Tyras del och klockan tolv är det hämtning!!

Bebisen, som inte fått något namn ännu; Tyra röstar på Pingu, växer och växer. I lördags bidde hon tre veckor! :))


RSS 2.0