Konstnär

Rita rita lite katt! Här om dagen ritade jag en hund för Tyra. Muuu säger Tyra glatt! :)

Pepzi vilar..

..och det gör Tyra så gärna tillsammans med Pepzi.
.
Det är kanske inte alltid som vilan blir så aktiv för somliga då.
Ps. Jo då Pepzi ska klippas, nästa vecka! ;)

Goderafton

Det knoppar inte ännu på buskar och träd men det är i alla fall ingen snö. Bara lite isfläckar här och där som inte helt har gett med sig (som Tyra gärna vill gå på och så halkar hon så klart, ajaj, ont).

Att så..

..kan vara ack så kul! Särskilt första gången! :) Här sår vi "atlasblommor". Det står att det ska vara lätt att lyckas med dom så vi får väl se.

En stund i lekparken

Igår var vi ute en stund på eftermiddagen och njöt av att det är vår i luften!!! MJAaaaaaa vad härligt!! Ingen is att halka runt på eller blåst för den delen. Bara behagligt. Tyra njöt nog av att kunna gräva i gruset och att kunna springa runt lite här och där!

Gò kväll!

Nu har Tyra snart gått på dagis (inskolning) i två veckor. Det har gått bra även om det var jobbigt i början för alla. Så mycket nya människor, intryck, rutiner med mera. Tyra sover som en stock efter en förmiddag på dagis. Men hon har kul och idag ville hon dit igen på eftermiddagen då vi gick förbi. Allt tar lite tid eftersom hon inte är jättevan att vara själv med andra än mig och Rickard men det rullar på. Idag åt hon lunch med fröken Mona och alla kompisarna och det hade gått bra. Det var pannkaka och soppa! :)) Gott Gott!

Igår kväll var det kurs i barnsäkerhet för föräldrarna så det blir lite nytt på alla fronter, snart blir det väl föräldramöten oxå, fniss!!
En hoppande leksakspingvin har gått in i soffan!!
Ny frisyr efter kvällsbadet!

Hejsan

 

Nu har vi varit hemma från Teneriffa i drygt 2 veckor. Tiden flyger iväg! Sol och bad!?! Hoho? Nopp!

 

I går var det första inskolningsdagen för Tyra på dagis. Jädrar vad orolig jag har varit. Jag vet egentligen inte för vad, det har bara känts olustigt. Rickard har skött inskolningen så här långt och allt verkar rulla på fint! Idag och igår har dom varit där en timme på morgonen. En mild start får man säga. Och idag på eftermiddagen vara alla barn och föräldrar bjudna till dagis på semelfika! Jättetrevligt faktiskt. Kul att träffa så många på en gång även om jag inte kommer ihåg vad en enda heter. Jo föreståndarens namn och ett barns namn och en pappas namn som är en kändis ;) hihi!

Nu blir det välbehövlig vila! Så god natt!!!


RSS 2.0