Nice

Ååå. Tog mig hem idag efter jobbet, såååå skönt! Trodde inte att det skulle bli av men vi slutade ju faktiskt rätt tidigt så det var bara att swinga sig hem med t-banan :) Ai Ai Aaaaa!  Landade mjukt i soffan och framför datorn!  Känner mig nöjd med dagen om än att det varit lugnt, jätte lugnt! Antar att det kommer vara lugnt hela nyårshelgen!

Appropå nyår så väntar lite festligheter hemma hos Tova, hoppas bara att det går att ta sig hem på natten. Inte helt lätt varken med buss eller taxi nyårsnatten.... -måste kika tidtabeller!  Går den planen i stöpet så går det ju alltid att kalasa på båten. Båt, båt båt..... ! Ska åka båt fram till fredag nästa vecka! Ha dé gott tills dess!

Kvällsfika, bums!
//Kram Emelie

Singstar..

..är jätte kul :) Men skit om man förlorar! Tänk att man är en sådan dålig förlorare... Fick spelet i julklapp, hihi :) Har övat en del nu. Obs man blir inte bättre på att sjunga bara på att hålla ut tonen!

Nu ska jag packa väska igen eftersom det väntar jobb från och med i morgon och en vecka frammåt! Vill verkligen INTE jobba som det känns nu. Det är sååå skönt att bara vara hemma!!!! ÅÅåååååååå! Men det blir säkert kanon då jag är på plats.... kan man hoppas!

Dags för en lite glögg, kankse årets sista!
Kram Emelie

Phu..

.. jul jul! Jo det är rätt mysigt med jul men också ett himla flängande. Idag bär det av till mamma på julmat och eftermiddagsmys! Jag har faktiskt sett tomten i år, Kul :) Han var sig lik: underhållande och lite läskig! Julklappar blev det också... parfymer, en bok, en jacka.. mjuka och hårda klappar helt enkelt!!

Undrar om det är dags att  göra som alla andra och ta sig en promenad för att skaka av sig lite julmat!!

Tjing pling och God Fortsättning!!!
//Emelie 

Jullov.... :)

... i alla fall nästan. Visserligen är jag alltid ledig varannan vecka men härligt att vara ledig då alla andra är lediga!! I veckan har jag tagit några bilder ifrån båten. En del riktigt fina! Det kanske inte syns att det är i slutet av december men ändå..

image79


     

Gooood Juuul !!!
//Emelie

 

 

Jul

Nu är det prick en vecka till Julafton! Julklapparna är köpta, tur nog, vill inte ut i vimlet till helgen då ledigveckan börjar!  Idag blev det en kort runda på stan.... Ojoj, mycket knuffande och trängsel. Till julhelgen får jag kul nog vara ledig, då blir det turnering mellan nära och kära :) Mysigt!

Ta det lugnt i veckan & ha det fint!
//Emelie


Smått och gott

Så har helgen rullat på till söndag kväll. Nu är jag hemma efter ett par drinkar på båten Vaxö. Eftersom den ska ligga stilla i några månader så var det ett gott tillfälle  att "festa". Imorgon väntar jobb och till veckan bär det av till Husarö med omnäjd. Någon civilisation kommer inte att synas till före fredag lunch, möjligen internet på båten om matroserna orkar koppla in telefonsladden och det orkar dom ju :)

Ha det fiiiiiint
//Emelie

Äntligen...

... hemma :) Så skönt efter en arbetsvecka! Slutet på veckan har rullat på riktigt bra, vi har druckit glögg, bakat pepparkakshus och så kom Tomten på besök idag med sina spelemän :) Mys mys!
  
   
 
 
Eftersom mamma fyller år idag har jag just varit och hälsat på henne och ätit goda våfflor med blåbärssylt och grädde. Slurp!

Tjingpling
//Emelie

Jobb, jobb, julräka

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet i december, det har med andra ord inte hänt så mycket. Till största delen har vi ätit. Först frukost sedan lunch betående av spagetti och köttfärssås, sedan marängtårta som vår praktikant bjöd på och sedan middag; en indisk kycklinggryta och så kvällsmat; räk -och äggmacka! Phu!! Haha :) Rätt mätt nu!
 
Imorgon är det någon slags julfest som jobbet ordnar men det är inte julbord, troligtvis räkbuffé! Spännande! Dock mindre spännande att vi ska vara på en båt (för ovanlighetens skull) men det blir säker trevligt! Livemusik och allt!

Hopp i säng!
//Emelie


Kollage

Här kommer lite härliga vinterbilder ifrån Jämtland!

     

//Emelie

JUL

Nu är det jul igen.. snart! I lördags var jag på Gröna Lunds julmarknad med Kristina, Linda och Robbin. Kul men regnit och super kallt, inte precis juligt. Vi åt god lunch och kikade på allt glitter och små bodar där man kunde handla sedvalig julkrov, renkött m.m, m.m. Roligast var nog då  vi "bankade stubbar" ( ni vet dom där stubbarna som man ska slå ner fort som 17), jag vann i vårt sällskap :D

Idag blåser det som vanligt och regnar, det är måndag och jag sitter på båten i Vaxholm och väntar på att vi ska åka tillbaka in till Stockholm. Efter jobbet blir det en liten runda i affärer, jag hoppas på inspiation vad gäller julklappar. Tips någon?

Ha dé så fint
//Emelie

RSS 2.0