Gällnö

Igår åkte jag och Tyra med Rickard på M/S Vaxö då han jobbade! Vi åkte 9 från stan och var tillbaka vid 16-tiden. Vädret var härligt och vi hann dessutom med en liten utflyckt på Gällnö. Vi kikade på kor och kalvar där och på härliga landsbyggden och sedan åt vi tårta ombord :P Slurp!! 



 


Vår

Vad är ditt bästa vårtecken?? Här är mitt! Han som sopar alla gatorna! Då sopbilen kommer så vet man att det är vår! :D




Barnsligt

Jag och Rickard instalerade trådlöst bredband här hemma. Gissa vilken anslutning som tillhör oss??


PS: Vi heter inte så längre!!


Loppis

Idag så har jag och Tyra varit på en liten loppmarknad vid Kungsholmstorg! Nicolais klass anordnade den inför en klassresa! Tyra och jag handlade en hel del! :) En kryptunnel, 8 penseer, en tavla med en groda på och en ask med kritor allt för runt 100 kronor! Kanon! På vägen hem blev det en promenad längs Norrmälarstrand och in på Stadshusparken, över centralbron, genom Gamla Stan upp till Slussen och så buss till Ringvägen och ytterligare en liten promenix hem! Härligt med sol och "frisk" luft. Tyra sov gott i vagnen fram till Gamla Stan i alla fall. Väl hemma bidde det matdags för Tyra och sedan besök av lilla Gisell och hennes mamma Blanca.

Nu vilar Tyra igen så jag surfar som en liten nörd, hehe!

Här är Tyra iklädd sin nya reggaemössa. Vi har även en Hello Kitty keps som vi har då vi går till sångstunden bland annat, då smälter vi in lite mer, fniss! Men här rockar vi! ;)


Hm



Nu har det varit påsk och våren kommit igång så härligt, fast det är ju aprilväder såklart och nu snöar det! Här om veckan tänkte jag att Tyra kanske skulle vara påskkärring men det tänkte inte hon, jo max i 2 sekunder. Lilla skruttan!


Kalas

Idag har vi varit på vuxenkalas där det fanns massa barn! Ja, det ser ut så numer! :) Det är inte bara en själv som kommit igång med familjelivet. Vi åt tårta och drack kaffe och hade det trevligt. Tyra hade kul bland alla nya leksaker och tittade på barnen som kunde gå och springa, mycket intresant! Vi andra slörplade i oss gott kaffe med ena hande och passade barn med den andra.

Här kommer lite bilder från häromdagen då vi var i Vitabergsparken och Tyra fick prova att gunga!

     


Gisses

Nu går det undan minsan. Vips så har det gått en vecka fast man tror att det bara gått några dagar. Det är något med att ha barn och att allt liksom går undan. Det är rutiner som ska byggas och följas, det är plötsliga förändringar som man ska anpassa sig efter och det är allt det där som man vill göra men som man nu mer får prioritera - Noga!
Idag har det funnits tankar på att hälsa på en här och en där men så har natten varit rätt kaosig och då är det till att planera om eller senarelägga vissa aktiviteter! Jo då det är roligt oxå men livet är minst sagt anorlunda nu på måga sätt!

De senaste dagarna har varit bra; så vad har hänt?! Det blir mycket sångstunder med Tyra. Hon tycker det är jätte kul att träffa andra barn så det är bara att passa på. För några dagar sedan kom hon igång med att krypa och där med även att ställa sig upp! Det blir en annan fart här hemma nu vill jag lova! Hej å hå! :D

Ja det mesta som händer handlar om Tyra ;) Kram på Er!!

VÅR

Man ska inte ropa hej minsann!! Ena dagen sol och 10 plus och nästa dag snö och nollgradigt. Aprilväder heter det vist! :) Jojo! Tyra och jag har varit själva i påskhelgen eftersom Rickard jobbat men det har varit fullfart i alla fall! Det går ;) hehe!
I Fredags så var vi och hälsade på Mela och Nicolai, även mamma var där! Vi åt lite mat och .. ja hade det jättemysigt! Framåt 21 var det lagom att åka hem tyckte Tryra så då gjorde vi det.
På lördagen, sedan så kom farmor, Gunnar och Gisela på besök hem till oss på en liten påsklunch! Det var oxå jätte trevligt! Mysigast var nog att alla kände sig hemma och kopplade av. En la sig på soffan och vilade på maten, en annan gick ut och rökte en sväng och någon kanske tog lite mer kaka eller godis :P Ja, det var i alla fall väldigt roligt att träffas!!

Igår skulle jag och Tyra och ha åkt till Mariefred för att hälsa på mina kusiner men tågen gick så besvärligt så det bidde tyvärr inte av. Typiskt, nu ligger det dessutom massa påskägg här hemma som får.. vänta till nästa år! Nej då, det får levereras på något smart sätt snarast!

                          GLAD PÅSK PÅ ER ALLA NÄRA OCH KÄRA!!!!!


RSS 2.0