BADA

Huvudsaken man har mycket skum! Tur det är tryck i kranen!!!

Flygplan

I går var var det flyguppvisning av gamla spaningsplan från typ 50-talet, tror jag, på Skavsta flygplats. Det var riktigt kul faktiskt och en stor händelse här i Sörmland för oj så mycket folk som tog sig ut till flygplatsen och F11-museet. Här kommer sedvanliga bilder :D
En DC 3:a   :)
Ett flygplan på väg till Malaga
Gammalt
"Draken" någonting..

Gott i gott!

Det är delvis kul att packa upp. Rätt som det är hittar man något bortglömt, en mixer till exempel!! En granne och
hennes 1-åriga son kom igår kväll och ringde på för att höra om vi skulle ta en promenad ihop förbi Ica. Tyra och jag hängde gärna med och köpte samtidigt lite ingredienser till smoothie. Kul kul! Slurp!!
.
Ingredienser: Fil, vaniljyoghurt, frysta bär och banan. :)

Stor fiskarn´

Wel. Två gånger har jag och Tyra följt med Rickard för att fiska. Har vi fått någon fisk någon gång...? Nopp!! :)) Men mysigt är det, en liten stund innan det blir kallt! I lördags bar det av till... ja en bit utanför Nyköping, en liten by med båtar, nygrillad korv vid Konsum, tanter i hemstickade koftor inne i affären osv. En stor dos lantlig känsla helt enkelt. Så var det dags att maska på kroken och hova in middagen. Aborre eller något. Vi fiskade och fiskade och fiskade. Nja det blev ingen fisk men en fin höst dag och gott fika!

Morgon

Tidigt imorse åkte Rickard tåg till Stockholm för att vara tre dagar på båten och jobba så Tyra och jag blir själva helt enkelt. Jag tror dock att det kommer rulla på bra. Det finns en hel del att hitta på både ute och inne. Känns lättsamt helt enkelt. Dags att sätta på kläder och åka till förskolan och leka med barnen. Ute är det sol!! :)

Nytt dagis

Idag har vi i alla fall varit på besök på det nya dagiset. Ett jättemysigt litet waldorfdagis som ligger mitt i Nyköping i ett stort gammalt trähus. Den här veckan hälsar vi på i tre dagar för att vara med på deras uteaktiviteter för att sedan börja inskolningen i nästa vecka. Tanken är att vi så smått ska komma in i lite vardagsrutiner som uteblivti under en väldigt lång period nu. Jag tror det är högtid för det! :))

Baka skålen mamma

Javisst. Så klart vi ska baka lilla gumman. Fram med skål och slev och allt. Två limpor ligger efter en stund i formen. Men som blivit till en nu!! Fniss :)

Jo då..

..nu är vi på plats. För en vecka sedan gick flyttlasset från Södermalm till Nyköping!! Idag har vi fått ordning på en liten del av allt. Kartongerna är delvis uppackade och delvis utsorterade på lämplig plats. Rullgardiner är uppsatta och lampor delvis på plats. Vi kan alltså bo nu vilket känns som en stor stor Stor lättnad. Det har varit en utdragen väntan med flyttkaos, visningar, packning, planering och allt!! Det är dessutom stor skillnad att flytta själv eller om man är familj eller/och om man har en stor rund mage!
Det känns ännu så länge helt okej att vara Nyköpingsbo... Jag är lite förvånad själv att det varit så enkelt att lämna Stockholm. Det tar ju dock bara en timme med tåg till Storstan så det är knappast läskig långt borta! :)
Vi anpassar oss alla sakta till det nya småstadslivet, spännande!
Kram!!
Tyra vattnar den lilla gräsmattan framför huset
Pust, var börjar man..
Skohylla, skruva skruva

Tyra måste dra åt lite till

RSS 2.0