Lovat men..

...det dröjer lite till. Jag har lovat att lägga ut en ny "mag-bild" men hittar inte sladden till kameran så det dröjer lite. Men snart så :)

Idag var det fotboll ute på Djurgården. Någon slags tävling mellan olika rederier. Jag och Pepzi stod och hejjade på så gott vi kunde! Det hela slutade i en 4:e plats för Sjötrafiken. Helt okej tycker jag! Tack och lov var det uppehåll mest hela tiden och så fanns det möjlighet att fika mellan varven! :P

Nu är det bara vila som gäller. Tror Pepzi är tröttast, sedan Rickard och sist jag som omväxling! Toppen! Naturligtvis påminner jag om hur det är att vara trött mest varje dag. Barnsligt, jag vet men ack så svårt att låta bli. Har dock slutat retas nu, lovar!

Här hemma rullar det på som vanligt. Barnförberedelserna är många! Vagnen är på plats och barnsängen lika så. Nu är det en liten bilbarnstol som återstår att ordna och den tror jag finns på "Blocket".

Tjo och Tjim
Lördags Glim(t)!!


Jag höll på att bli luuuuurad!!

Men klarade mig! Hehe! Inatt vid halv två blir jag uppringd av okänt nummer från Somalia, det vill säga ett nummer som börjar med +25.... Tur nog var jag för trött för att svara. Det visade sig att skulle jag ha svarat hade det kostat mig närmare 1000 kronor. Nu kan jag lägga dom på annat. Ut och shoppa!! :P

Hallå hej

Det är så mycket man vill skriv och samtidigt så lite. Vad ska man välja??? Allt snurrar så fort nu men det utåt sett ser nog allt väääldigt lugnt ut. Vart börjar man. Hunden :) Hon är så gott som rumsren nu! JIPPI!!!! Det är såååå himla skööönt. Inga panikpromenader längre sent som tidigt eller mitt på dagen för den delen och dessutom kan hon sitt, ligg och kom rätt bra! Ljuvligt!! Phu! Första startsträckan som hundägare avklarad. Bara att invänta trotsåldern... :S

Och så magen!! Jo den växer minst sagt. Känns som det knakar åt alla håll. My God! Imorse riktigt längtade jag till den där känslan när man känner sig lätt och bara kan sno på sig joggingkläderna och springa en runda. Men riktigt så är det ju inte ännu!! En vankar jag hit och en vankar jag dit.

Ja, och så var det ju föräldrakursen i morse hihi!! Kul! Fem par träffades tillsammans med en barnmorska för att utbyta erfarenheter och tilldelas lite kunskap om förlossning och annat som kan smått och gott. Lätt skeptisk gick vi dit och dessto gladare gick vi därifrån. Informationen var faktiskt bra och det var väldigt kul att träffa andra par i samma situation!

I efteriddags hanns det oxå med lite fika med kuse-bus :)  I sakta lunk tog vi oss från Medis till skatteskrapan och mumsade smörgås och kaka! Jätte kul att ses och kika på folk och surra om allt och ingenting! 

Finns det något mer att surra om?? Ja säkert men sparar det till nästa inlägg!!

PLING!

Tårta

Just ja... nu är man nästan medelålders som någon var snabb att tillägga! Fyllde hela 35 år här om dagen, gisses. På morgonen kom Rickard och Pepzi in med frukost på sängen, sång och paket :) Jag undrar om Rickard tycker att jag är lite spänd för jag fick en Spikmatta hahaha. Det sägs vara lugnande att ligga på en sådan men jag känner mig lite skeptiskt! Fast sjävklart ska jag ge mattan en chans!! AJ!!!!!


Nu ska det städas. Imorgon kommer vänner och familj på lite tårta. Kanon att det är sol, hoppas att det håller i sig!

Tjolavippen!!!

RSS 2.0