Fika

Idag var det dags för en fika med Lislott och barn. Ojojojojojojoj. Vilket kaos. Eter en timme gav vi upp och sa att vi får styra upp det här bättre nästa gång. Men vi hann ses och prata om ditt och datt och det var kul, verkligen.
Nu är det nattnings dags!! Sov så fint!

Ke Aj ke icke Aj Ikea

Jo igår var det en hääärlig utflykt till IKEA!!! Vi hittade allt och ingenting, som man alltid gör där. Matta som vi skulle ha hade så klart inte kommit ännu. Men en slickepott och några ljus kom vi hem med :) Idag är det nog en lugn dag om vi inte åker till Sickla en sväng?

Yxlan

Jo igår var krafterna tillbaka och, vips, åkte vi till yxlan. Vi sågade, satte lökar och grillade korv:) Och nu är ma helt slut igen av all frisk luft. Men härligt var det! I lördags var det tv-kväll med Kristina, moromor och Johnny! Mysigt :)
Nä nu vill Tyra leka iiiiiinte blogga. Kram på er :)

Internetdjuneln :)

Oj vad dagarna går fort. När man är själv med allt här hemma finns det inte mycet tider över till blogg och annat trivialt. I går kändes det som jag höll på att bli sjuk på riktigt men det stoppades i tid phu. Snälla Jonny om och tog hand om Pepzi och Tyra sov som en stock i 2 1/2 timme så då vilade även jag. Sååååå skönt!

Idag är det lite bättre och som skönt är så fick Pepzi stanna med Johnny även idag! Dags att drunkna lite i internetdjungeln med en god kopp kaffe! :)


Zorba

En stor del av min barndom handlade om Grekland efter som vi åkte dit en hel del. Här kommer ett smakprov på grekisk musik; Zorba den mest grekiska låten som finns :)


nu och då

Vad den här helgen har gått fort. I torsdags kväll kom Rickard hem och nu är han på väg upp till himla Sundsvall igen. Det är lite trögt att vara själv i flera dagar. I går var vi till en blomsterträdgård som ligger vid Universitetet, nästan. Jätte härligt att komma ut, soligt var det med. Men efter ett par timmar känns det som det är hög tid att åka hem. Tyra behöver matas, bytas på och så småningom sova. Allt är så mycket enklare att göra på hemmaplan.
Tänk före barn-tiden så var två timmars utflykt på en dag ingenting och nu är det underbart att komma hem bara efter tre timmar.



Bergianska Trädgården


Jag säger bara...

..Svenska Hollywoodfruar :D


Fredagsmys

Nu är vi en familj igen, så skönt. Jag undrar dock om inte Pepzi blev gladast trots allt av att Rickard kom hem. Hon hoppade upp i sängen när alla tre låg och vilade i tron om att ingen skulle bry sig. Men ack; fort upp, fort ner!

Dagen har gått i lugnets tecken med en liten avstickare till Café 7knop! Mys mys! Jag tror att även Tyra uppskattade cafébesöket om än att alla intryck gör att hon tvärslocknar så fort vi kommer hem.

Nu väntar IDOL :)

Sockpyssel

Idag har vi varit och hälsat på Mela och hennes familj. Det blev en nätt liten bussfärd dit med vagn och hund och allt. Det är inte som förr då man ska iväg på saker. Väl framme är jag svettig och dan efter konkande med allt! Hur som helst var det jätte kul att ses. Det blir ju lite tort på den sociala fronten den här veckan oxå så detta piggade verkligen upp. För Tyra blev det massa nya intryck så nu sussar hon gott :)

Nu ska jag sticka vidare på Tyras små sockar! Pyssligt väl? :)

Sverige vs Hollywood

Tidigt imorse åkte Rickard till Sundsvall så nu är Tyra och jag själv till torsdag kväll. Hm, ingekul! Men det brukar gå bra även om det blir lite tomt! Idag har jag flängt en hit och en dit; tvättat, bytt blöjör, sångstund, hundpromenad, byta sängkläder, lunch och middag och så vidare. Gaaa. Vilken skillnad det är att vara själv! Phu! Sitter nu och kikar på Holywoodfruar, vilka liv!?!

En till Blogg

Ja, varför ha en blogg när man kan ha två? :) Eftersom min vardag till största delen handlar om Tyra så kan det ju vara lika bra att skapa en egen blogg till henne! För den som är nyfiken är det bara att kika in på Tyrasalbum.blogg.se Välkomna hälsar Tyra!!

Promenad

Igår kom vi äntligen iväg till min lillebror som fyllt år för ett par månader sedan och dessutom flyttat! Vi fikade lite, tittade runt i lägenheten och fixade med några gardiner. Storasysterfix :P Svårt att hålla tassarna borta men han blev nöjd i alla fall som det verkade.

Nu är det filmtajm :) Efter en långpromenad känns det som en härlig avkoppling! Vi får se vad Tyra tycker om filmen....

Komuntanten

Idag har Tyra fått en pappa på papret! Inte illa :) Men vilken gameldags procedur! Hela lilla familjen fick bege sig till komunhuset vid Medis och träffa Lisbett och bekräfta för henne att "Ja, Rickard är pappa till Tyra", skriva på några papper för att sedan säga tack och hej! På mindere än 10 minuter var det hela avklarat. Det kändes rätt så konstigt alltihopa men nu är detta så viktiga möte over and done!

Innan komuntanten hann jag och Tyra med en trevlig fika med Malin :) Det blev så klart en varsin latte och massa prat om ditt och datt. Jätte kul! Tyra tyckte att det var okej med fika men trivs ännu så länge bäst hemma. Efter lite promenerande på Söder var vi hemma igen och nu väntar en tv-kväll med "Bonden" :)

"Här är jag"

Pepzi har inte haft det så lätt på sista tiden med bebis i familjen och allt. Det kan tänkas att hennes behöv av att synas har ökat något? Igår när mormor var på besök åkte kameran fram, så klart, och i ett huj var Pepzi bänkad på första parkett! Mormor kom med till viss del, Tyra är väl dold och Pepzi.. ja ni ser ju själva. Hon anpassar sig så sakterliga till det nya familjelivet.


Gaaa

Jag vill inte på till BVC igen! Det gick så klart jätte bra för Tyra att ta sina sprutor men jag var så spänd och nervös att jag känner mig matt nu, lite i alla fall! Nä, det är inte kul med vaccinering helt klart!! Hur som helst har hon gått upp ett kilo på en månad  :) hihi! Själv har jag gått ner ett halvt kilo den här veckan :) Målen varierar minst sagt här i livet, i dubbel bemärkelse!

BVC

Farmor och Mormor har varit på besök de senaste dagarna. Kul och intensvit blir det. Efter som de inte ses så ofta så är det mycket att ta igen. Mycket fika och mys blir det!

Nu börjar det där springet på barnavårds centralen. I dag ska vi dit för vaccination av Tyra. Blä!!! Jag gillar inte sprutor. Men, det är bara att slappna av så mycket det går för Tyras skull. Det går ju fort över i alla fall säger dom som vet. Undrar vad vi ska belöna henne med efteråt när det är klart?  Hon ska säkert vägas och mötas oxå. Sist (1/9-09) vägde hon 6.8 kilo. Det ska blir spännande och se hur mycket hon växt. :)

Syssling träff i Jämtland



Lite bilder från Jämtland. Här träffas sysslingarna /tremänningarna för förstagången. Nästa sommar kanske det är lite mer fart på leken :)



Är det inte vackert så säg


Riff raff

Lite rock på morgonkvisten piggar upp :) Koncentrationen är på topp hos alla deltagare! :)


Nu är det lördagsmys..

..med tv, chips och ja... det är väl det :) Snart blir det film, barntillåten så klart ;)

Sladdlös=Datorlös

Sedan i förrgår har sladden till datorn varit trasig och därmed har datorn inte gått att ladda och surfa på. En mycket ovanlig känsla. Men nu har den nya sladden kommit så det är bara att "rocka på". :P
Idag har jag varit en lattemamma och besökt Skrapan. Det blev lite fika och shopping. Hittade en fin vinterjacka i brunt!  

Imorgon blir det barnpassning för hela slanten då Nicolai kommer för att sova över. Undrar vad vi ska hitta på?? Hyra film kanske? Det får det bli. Ja, och så en massa tv-spelande så klart :P Svårt att hindra.


Gald Baby som Gungar med med benrörelser och allt :)


RSS 2.0