Tallin

Som present av Rickard fick jag en minisemester till Tallin! :) I söndags åkte vi dit och i går måndag åkte vi hem. Lagom! :) Vi åkte flyg från Skavsta som tar 50 minuter (och är billigare än båt om man letar lite) samt bodde en natt på hotell med hotellfrukost och allt! Finfint! Vi hann kika runt lite på stadskärnan och gamla stan vilket var kul att se. En del hus var riktigt ruggiga att kika på; gamla fallfärdiga sten hus med skyhöga tillhörande skorstenar och så medan andra var gamla och fina eller bara moderna. Ett viktigt besök för min del var till affären Stradivarius!!!!! Sååå fina kläder mmmmm! :)) Några fina klipp blev det!

Vi besökte även "Polarn och Pyret" och "Vincent" men där blev det inga klipp (samma priser som hemma). En mysig resa i alla fall även om vi är rätt trötta nu när vi är hemma. Det blir ett väldigt jagande och passande av lilla Tyra som håller igång! Ojoj!! Nästa gång vi åker till Tallin kan det tänkas att Tyra får vara hos mormor eller farmor!! :P
.
.

Min nya hjälm

hej,
Här kommer en bild till när Tyra provar sin nya hjälm.. nu är det bara cykeln kvar, den kommer om 7 dagar.. så då ska vi ut och cykla! Kul, eftersom cykeln inte har några trampor så blir det att rulla utför i backar istället.. kul då ska mamma få jaga tyra :)
.
hej hej Rickard

Tyra ska få en cykel

När Tyra fyller 2 år i sommar så ska hon få en cykel.. Jag har letat och letat och hittat denna, eftersom Tyra heter Karin Tyra Marianne så passade just denna lite extra bra.. En KTM Cykel..
Och sen en Hjälm såklart!!!    :)
Ha de gott!!!
Rickard

RSS 2.0