Morr

Jag tror aldrig jag känt mig så lost som idag. Blä. Vi skulle lära oss det ena och det andra om marknadsföring i skolan idag. Det innebär internet och sociala medier! Suck! Jag tycker att jag kan ganska mycket om internet men nää. Man kan starta klubbar om klubbar på facebook och man kan det ena med det andra. Bajs. Jag måste fråga om allt för att förstå. Jag är äldst så känner mig redan gammal men dessutom uuurgammal då jag måste ställa frågor hela tiden om för en 22-åring självklara saker. 
Jag ringde och beklagade mig för Rickard som föreslog lunch på stan :) Sushi!
 
Blir oxå tokig på att jag är äldre än många lärare som är så överhippa att man känner sig som en kärring. Snurrigt för det är inte så som jag uppfattar mig själv. Men men beror väl på samanhanget så klart.
 
Intressant är det i alla fall att se utvecklingen och hur man som 20-åring idag är verksam i samhället och ser på sig själv. Man orienterar (i alla fall i den här klassen) precis allt utifrån sig själv. Inte utifrån fakta eller någonting man lästpå någonstans utan enbart utifrån den man är som person. Det är oxå så som utbildningen till viss del  fungerar, att man ska uttrycka sina egna åsikter och forma projekt och liknande utifrån sig själv. Kontrasten för mig blir då väldigt stor med universitetsstudierna i ryggen där fakta är viktigare än mina personliga åsikter.
 
Självförtroende är inte på topp ikväll men imorgon kanske :)
Pip och go´natt på er!

Mer skola och inskolning

Idag har Noomi sovit på dagis för första gången. Jag tror att det hade gått ganska bra men inte så kul att vakan för henne då inte jag var där. I morgon kommer jag strax efter att hon vaknat :) Ett förslag från en av fröknarna!

Lektionen idag bestod av självstudier eftersom läraren visade sig vara sjuk. Men vi fick mycket gjort och dessutom var det kul att hinna umgås lite. Jag brukar i vanliga fall pipa iväg fortast möjligt efter avslutat lektion. Ibland till och med lite tidigare för att hinna hämta Noomi nu med inskolningen och allt.

Så... dagarna tickar på hej och hå. Vi har varit febriga en och en i följd, bara Rickard kvar. Eller så klarar han sig. :)

Ska läsa lite bok nu och sedan hoppa i säng!
Kram och go natt!

rull fulle

Idag är det liksom dagen efter känns det som. Helgen har varit rolig och/men omtumlande. I fredags åkte vi till Göteborg för att sedan göra Liseberg på lördagen. Hemresan blev en tur till Hunnebostrand, Trollhättan och småvägar hem. Tjohej! He blir mycke intryck. Kul!!
Idag har det varit vardag med fortsatt inskolning av Noomi på dagis samt skola för min egen del. Rickard har hemmafruat med tvätt och dyl.. jag menar hemmamannant ;)

Nu väntar några timmars plugg och sedan sängen.. och så på ett imorgon bitti igen.. vänta nu.... det stavas visst ekorrhjul! Giha!

Lektion

Nu har vi rast :) Spännande lektion idag om branschkunskap inom event och musik. Läraren har varit ute till sent i natt men sjukt engagerad, 50 plus kan tilläggas. Fullfart. Hänger nästan med för det kommer mycket ord, hela tiden.. :)
Tjoho

RSS 2.0