GOD FORTSÄTTNING!!!!

Lite avkopplande musik!


SNÖ

Det är jul och vinter Verkligen! Mysigt! I alla fall om man inte är beroende av vädret och ska resa och så! Rickard är och jobbar i dag men kommer hem ikväll. Undrar just hur båten går med is och allt? Wel. Tyra och jag tar det lugnt eftersom hon inte är helt kry ännu. Vi ska nog helst inte gå ut på hela dagen :( Känns lite segt! Men vi får väl julmysa och baka något!! Vika tvätt kanske hehe!! See u!

4:e ljuset är tänt

Glad advent!!! :D För en liten stund kom vi hem från Rickards mamma. Vi har varit där sedan igår och bland annat firat Rickards födelsedag. Eftersom Tyra inte varit helt frisk tog vi det jättelugnt. Och bra var väl det för trots två långa vilstunder på dagen idag så sover hon nu redan för natten!

I morgon förmiddag blir det lite julfix och på eftermiddagen julmys med besök av min mamma, bror och Johnny. Jag ska nog "sno ihop en jansons" ;) och lite annat! Gött göttt! Ha det så fint!

GOD JUL


Hurra hurra hurra hurra!

Idag fyller pappa Rickard år! Vi har sjungit och myst och öppnat paket. Rickard hade planerat för oss att gå på favorit restaurangen ikväll och äta gott men lilla gumman har varit febrig och sjuk hela natten och hela dagen! Så vi vilar idag!
Kram pappa Rickard på din dag!!! :)

Vagn!

Det är mycket med barnvagn tycker jag! Den är för stor, delar går sönder, det ska vara ute, de ska vara inne, dom är snöiga på vintern och det blir blött på innegolvet, dom kan snos, dom ska låsas fast. OSV!!!!! Nu hra i alla fall Rickard lagat den del som var trasig. En liten plastbit hade gått sönder men ack så viktig. Tack och lov fanns biten att få tag på och nu är det bara att glida fram igen för lilla prinsessan! ;)

Vardag

Idag är det vanlig vardag för oss! Fast det är det inte så ofta känns det som. En vanlig vardag är då Rickard jobbar och kommer hem till kvällen, Tyra och jag går och sjunger på Öppna förskolan, äter lunch, vilar, leker ute i parken, middag och kväll! Ungefär så! Vi brukar även hinna lite "Emil i Lönneberga" och Pepzi-promenader osv. Smått och gott!
Pling pling! Nu ringer vila-klockan!
Kram!!

JO!

Hej! Glad Lucia!!! Idag var Tyra och jag på öppna förskolan och dit kom det ett litet luciatåg, så fint! Det var små barn från ett dagis som sjöng och i spetsen gick en finlandsvensk dagisfröken och sjöng för fullt med en triangel i handen som hon plingade på! :D Tyra satt helt stilla och tittade noga och förundrat!
.
Pappa-Rickard låg hemma med hosta! :( Vi har alla varit förkylda så nu var det liksom Rickards tur. Men Rickard fick oxå se ett litet Luciatåg! ;)

in the mirror

Fin låt =) Gissa gruppen. Ja det står ju men lite svårtippat, eller hur?

Båt!

Nu har Tyra och jag åkt båt minsann med pappa Rickard. Ojoj! Vilket äventyr. Som krydda på spagettin sov vi även över! Det var kanske inte för sömnens skull utan för att få träffa pappa lite extra! Och det gjorde vi! :D Mysigt!!
Nu väntar bad och att sova egen säng! Det blir toppen!

okej!

Det går i vågor det där med att blogga hur gärna man än vill vara ambitiös och skriva varje dag! Ja det som händer just nu är att Tyra håller på att få två hörntänder vilket innebär lite sova för oss båda! Gäsp. Konstigt nog så går det rätt bra idag i alla fall. Värre var det igår. Gaaaa då fanns det inte mycket tålamod att ta av! Konstigt det där vad man anpassar sig.
.
Uppföljning bröllop! Jo då vi gick alla tre på bröllopet och min goda vän är nu Fru! Hihi! Allt gick som planerat för alla inblandade parter så vitt jag vet! Ja, ringarna var borta en kort stund precis då kyrkklockorna började ringa och lite annat smått och gott hände så som sig bör! ;) Men i det stora hela fortlöpte allt mycket bra! =)
.
Mitt lilla tal ja!! Hm! Fyyy så jobbigt att hålla tal. Mycket nerver flera veckor innan och så klart även hela bröllopsdagen. En riktig läxa kan man säga. Resultatet när det väl gällde gick galant faktiskt. Man glömmer ju bort att det är människor som man pratar till och dom ger respons! Så klart!! Det gör i alla fall att det känns mycket lättare. Men även om det gick bra så kommer jag nog fundera både en och två gånger angående tal i fortsättningen! Nerverna innan var lite för stressande!!
.
Tjo och tjim snömåddslim!!