Loppis

Idag är Rickard i .... ja Sörmlandstrakten och ska hämta ett släp som han sålt. Inte lätt och flänga en hit och dit. Men men äffarer är affärer. ;) Tyra och jag ska nog oxå göra lite affärer om vi kommer iväg. Det är nämligen en stor loppis idag på Norrtullsgatan som man ju helst inte bör missa. Man gör ju så mycket fynd! :P

Rapportering kommer lite senare angående fynden!!
Ciao
/Emelie

Gräsklippare

Hej,

Idag har vi köpt en gräsklippare, har letat länge på blocket men tröttnade idag och åkte till JULA och köpte en istället.. på REA såklart :)
Hem kom ja och fick hjälp av TYRA att skruva ihop den såklart, lite svårt bara för hon tyckte såklart att skiftnyckeln va väldigt roligt och släpte inte så lätt..

Har vi berättat att Tyra har lärt sig hur man får TV,n att bli tyst så vi kan leka allihopa på golvet istället.. jo hon kryper med full fart och lite skrattandes mot antennsladden i väggen och rycker ut den i ett drag.. smart :)

hej hej
från Rickard

Host host

Att ha barn är att bli förkyld, lätt. Eftersom man träffar många barn som snorar så hamnar man lätt där själv. För några veckor seda var det massa barn på sångstunden som snorade och jag och Tyra är snoriga sedan dess, ännu! Jag hoppas verkligen att det går över snart, innan den riktiga sommarvärmen kommer.

Kram på Er och svettas in våren vet jag! :)

Klappa händerna när du är riktigt glad...

hej ALLA, Tyra här :)

Måste bara berätta en liten sak, nu kan jag klappa händerna! De e riktigt skoj.. särskillt efter "imse vimse spindel"! Just det ja, jag kan både "regnet faller ner" och "upp stiger solen" och "torkar bort allt regnet" om jag har glömt att säga de...

Just de ja.. jag kan vinka också

hihi, kan snart allt!

Sov gott alla nattsuddare :)

Kräm från TYRA!

Massage

Idag bidde det av. Min födelsedagspresent från Rickard och Tyra var massage och pedikyr! Hihi! Så nu är jag mjuk i kroppen och fin om fötterna! Underbart! Så lyxigt härligt! Det var förvisso en liten thaimassagehörna men faktiskt väldigt bra. Jag kan varmt rekomendera det stället, vad det nu hetten. Det ligger på Barnängsgatan. Nå väl massagen var bra men gjorde väldigt väldigt ont ibland. Men jag bet ihop! :) Fötterna bidde lena och fina och tårna rosa. Vilken grej att någon filar och pysslar med ens fötter. Överlägset!

Nu ska Rickard få lite thaimassage! Hehe!!! (Ajajaj.... ;)  )

Skor

Idag så var det sångstund i vanlig ordning! Tyra och jag fick nätt och jämt plats. I vanliga fall brukar det vara 10-12 barn och bara det är mycket men idag så var det 20 barn!!!! Vi stannade och sjöng men gick sedan ut i parken och lekte i sandlådan. Tyras kompis Juni var oxå där! Rutchkanan var nog bäst. Rätt som det var kom Rickard och Pepzi joggandes :) hurt hurt! Dom skulle visst ut och träna lite. Dagen har rullat på och mot slutet av dagen åkte vi förbi mormor Anna för att hämta några skor till Tyra. Typiskt nog var de försmå. Vi får ha bara strumporna ett litet tag till. Tur det är sommar på g!

Kram kram

Glass glass!!

Nere i parken där vi bor så öppnar en glasskiosk på våren och så står den där fram till tidig höst någongång! Gott gott kan man tycka men lite förädiskt! Glass är ju gott om man säger så! Den här veckan har det blivit två stopp vid den lilla rackan´s kiosken! Sluuuuurp! Men det är ju så gott och så passar det så bra om Tyra och jag ska leka i någon park eller så! Det ramar in hela utflykten kan man säga! :P hehe!

Ät mer glass! Tillxempel romrussin; mmmmmm!

Promenad

     

 

Vi är ute nästan varjedag på en promenad och extra roligt är det när pappa är med! Oftast leker han med mig men ibland försvinner han iväg en liten stund! Tur det finns roliga blomor och plocka! Här är vi i en park längs kajen där vi bor!
Just det jag kan vinka nu. Så idag när jag och mamma åkte buss vinkade jag genom bussrutan. Det var kul!
Kram Tyra


Ännu mer bilder

Igår och idag har det varit härligt väder må jag säga. Soligt som bara den! I går var vi ute på en liten promenad och satte oss under ett träd en stund! Mysigt mysigt! Och sedan blev det glass och leka sandlådan! Kallas! Pepzi var väl så där nöjd som hela tiden fick sitta still och vänta! Men idag blev det en längre promenad! Vi gick till skomakaren vid Folkungagatan och sedan till lekparken strax bredvid! Men så blev alla hungriga ungefär samtidigt så det var bara att ruuuuusa hem! Phu! MAT!



   


Så ..

..Nu har jag laddat över lite nya bilder och till datorn och som vanligt är det mest eller bara på och/eller om Tyra! Idagarna fick hon en ny stol som vi målat om till pippigul! Vi köpte den på tradera och upptackte en spricka i trät när vi kom hem! Knas men tur nog finns det lim och färg! :D



 


Hallå där köp blåbär :)

Hej! 15 grader och sol!!!! Yes, vad skönt! Men öj, man är lite vår-matt nu! Det kan ju vara för att man inte haft så mycket tid att hämta igen sig på den sista tiden men i alla fall! De senaste dagarna har bara varit härlig återhämtning! Igår var Tyra, Rickard och jag på en liten picknick! Vi gick till Kungsholmens glassfabrik som ligger på Söder och köpte varsin bägare med goood glass, slurp! Sedan satte vi oss i gräset vid Sofiaskolan så att Tyra fick krypa omkring! Bonus var att det kom fram massa barn som lekte med Pepzi vilket gjorde glasstunden än mer vilsam!

Idag är Rickard på jobb; båtjobb och Tyra och jag har varit på sångstund. Kanske tar vi 2:an ner till Strömkajen om ett litet tag och säger "hej" till pappa Rickard!

So long, kram!!
//Emelie

Solstol

Idag har det ju varit lite lite varmt ute, i alla fall en stund. Rickard tog fram solstolen (för första gången i år) och jag tog två stolar; en att sitta på och en för fötterna! Kvalitetstid i vardagen vill jag lova!!!! Nästa gång kanske jag kan få solstolen ;)

Tja, I Love horses and Boy´s!

Så skrev jag på mina skolböcker i typ 7:an! Nåväl, tiderna förändras! Så vad har hänt den senaste veckan! Jag tycker att allt går i ett mest för jämnan. Vi har hälsat på Tyras farmor och Tyras mormor och så har vi varit i lilla stugan på Yxlan och eldat massa massa ris. Vi har varit med öppnaförskolan på en utflykt till Djurgården. Hälsat på och hälsats på av vänner och familj! Phu! Men blogga blir det mindre av.

Jag lägger ut lite bilder från de senaste dagarna! Pling! Glad Vår!!!

     


RSS 2.0