Glass!

Idag har det varit skola igen! Eftersom alla (nästan alla) är bra mycket yngre än jag uppstår det för mig ofta mycket roliga situationer. En del är svåra att direkt återge här på bloggen men till exempel så räcker man upp handen och fråga om man får gå och kissa nu! :D Så roligt i min värld men kanske inte många som ser det komiska av de som sitter i klassrummet!
Tempot är fortfarande lugnt må jag säga men absolut helt lagom!

Noomi har varit hemma från inskolningen på dagis idag eftersom hon blivit så förkylt, så klart. I tisdags blev hon så ledsen då Rickard skulle lämna henne själv en liten stund. Eftersom hon redan då var lite snuvig tror jag att det bidrog till att lämningen inte gick så bra. Jag hoppas på nya snuvfria och något mer snyftfria tag efter helgen!

Så glass..? Jo vi åt glass i en park som fika på eftermiddagen :p Så var det med det!

Lugna dagar

Idag har det stått eget arbete på schemat. Fniss. Det är som sagt en "mysutbildning" ännu så länge men jag tror ändå på den i långa loppet. Så vad har hänt då idag? Jo en pärm införskaffades, papper sorterades, att blogga ingår i undervisningen så det har oxå gjorts. :)
Noomi inskolas på dagis och kom hem med Rickard vid luch och Tyra kom hem vid två. Eftermiddagen har varit ganska lugn får jag säga. Tacos till middag! Tjingpling!

God morgon

Jag förstår att det måste bli två bloggar nu. Hej och hå! En för familj och en för studielivet och allt där till. Följ gärna studentlivet a la Campus Nyköping på www.fribergemelie.wordpress.com
Kul!

Tjoho

Efter ett långt uppehåll är det dags att komma igång med knapperi knapperi på datorn med bloggen. Det har under ett längre tag känts som jag inte har något att dirket skriva om. Så klart finns det alltid saker att delge men det kanske helt enkelt har känts lite för privat eller vardagligt, sånt som upprepas mycket!
 
I måndags, eller faktiskt redan förra veckan var det dags för en ny vardag. Noomi skolas in på dagis och jag har börjat skolan, igen! Efter en lååång mammaledighet vrids nu sakta livet tillbaka till en vardag med mer klassiska rutiner och göromål. Det ska bli väldigt spännande!
 
Jag känner mig lite som jag varit långt inne i mammabubblan och nu förpuppat mig till Emelie och mamma! Det har väl tagit lite tid med omställningen och allt. Sambolivet har ju även det fått sin tid att utvecklas.
 
Nåväl. Campus Nyköping och utbildningen "Musik och Eventarrangör" har just dragit igång. Det hela känns ännu så länge som en "mysutbildning" men med stuns så jag är spänd och förhoppningsfull!
 
Idag diskuterade vi studieteknink. Många av eleverna är betydligt yngre än jag och vid ett tillfälle körde diskussionen fast vid <hur bakis man kan vara och ändå förkovra sig i nya ämnen> fniss! Superkul!!!!
 
Dags för lite te och repetion av dagens lektioner. 

Dags att blogga igen

Nu är det skoldags på Campus Nyköping "Musik och Eventarrangör" och här ska det bloggas så välkomna tillbaka!!! :)

RSS 2.0