Ola la la

Så är jag hemma efter några semesterdagar uppe i Jämtland. Tiden har gått väldigt fort och mycket har hunnits med. Första kvällen sov jag hos Linnea, Tobbe och den tokiga hunden Tarzan :) Tillsammans åkte vi sedan till Hackås och firade midsommar på traditionellt sätt. Det var jätte kul, tror inte jag klätt en midsommarstång på 10 år. Med lite proffshjälp fick Linnea och jag till den ena ringen! 

Dagen fortsatte sedan med grillning och annat tok  i centrala Hackås. Ett jätte stort militärtält fanns uppsatt om det skulle bli regn. Tufft! Tur nog var det sol och fint hela kvällen om än lite myggigt. Ljust är det för övrgit natt som dag nu där uppe (nästan) om det inte är molnigt förstås. Helt otroligt!! Jag satt och solade vid 22-tiden i förrgår. Perfekt :)

Så var det midsommardagen och bröllop följt av en "dagen efter", det var det värt!! Måndag och tisdag var rätt lugna som omväxling. Idag, före avresan, hann Jan, Gerd och jag till Exponorr. En markanad för "alla"! Vi köpte en varsin tröja samt fikade och lyssnade till dragspelsmusik. Roligast var nog att titta på alla människor och att äta gratisgodis :)

Nu är det sängdags för imorgon väntar Göteborg!
Ola la la
/Emelie

            
               


Bröllop

Semstern har börjat kalas, på riktigt. För igår var det stort kalas då Eva och Fredrik gifte sig. Det var en jätte fin dag på alla sätt och vis; roligt, festligt, fint väder och så klart vackert! Seremonin började i Hackås kyrka och fortsatte i Östersund på "Mr Husman". Den något udda efterfesten fick avsluta dagen frammåt 5-snåret :P 

Här är några kort från dagen: kusiner på gång,  vackert brudpar och paparatsis ; )

                   


Idag söndag har vi druckit kaffe  i "Badhusparken" i Östersund, tittat på tv och så klart ätit en sedvanlig pizza. Nu bär det av mot Hackås igen!

//Emelie

Semester

Nu har semestern börjat =) I morgon bär det iväg upp till Jämtland och den friska luften! Kul! Har jobbat sedan i måndags; en ganska lugn och kort arbetsvecka helt enkelt. Innan tågresan imorgon är det hand och fotvård som gäller. Man vill ju inte resan som en luffare ;) Ska även packa, vattna blommor och lite annat kul. Nu får det bli en stund framför den så intressanta tv!

Tjo hoo!!
/Emelie

Ett glas vitt =)

Igår var det sol sol sol!! Efter att ha bättrat på solbränna i Rålis åkte Nina och jag till en mysig uteservering vid Ängbybadet. Härligt! Där kan man äta och dricka gott men vi spetsade in oss på det sistnämnda :P Trots att det ligger lite avigt till hade rätt mycket folk sökt sig dit. Vi kom överrens om att vi måste återkomma senare i sommar för det är ju fortfarande rätt kallt ute kvällstid. Bartömmningen i augusti  kanske ;)

Katt-fnatt

Kikade runt på internet och hittade den här saken hihi..

http://www.flash.li.ru/catglobus.swf

Glass

Igår blev det hopp och stuts i "Rålis". Friskis & Svettis har utomhusjympa nu då det är sommar. Man känner sig lite töntig när man hoppar runt i en park till musik, särskilt då folk förfestar runtomkring. Men det är ganska kul ändå!! Träningsvärken i armarna tyder ju dessutom på att det gjorde nytta.

Idag blev det inte mycket träning, mer än promenaden till Västermalms- gallerian och till Thulins café där Nina och jag mumsade glass! Slurp!!

En mil

Idag har det varit lite svalare och kanske kommer det en regnskur snart.  Nästan skönt som omväxling! Var duktig imorses och joggade en sväng. Tog mig över Västerbron, fortsatte längs Södermälarstrand till Slussen och så hem längs Norrmälarstrand. Tror det blir närmare en mil :) Yes! Belöningen blir en öl eller max två ikväll tillsammans med Kristina & co.

Ps. Mina njurar mår kanon nu!

So Long!!

Värmebölja

Idag har har det varit super varmt och så gott som vindstilla. Phu!! Det bästa att göra sådana här dagar är nog att bara ligga vid en svalkande strand och dricka kalla drinkar men Emelie har jobbat! Jo visst!! Men jag kunde sluta vid 15-tiden och söka mig till Karlbergskanal. Där hade Gabi, Kicki, Veronica och jag lite pickpick. Jätte härligt!!

//Emelie


Heja Sverige

Igår var det nationaldagen. Heja heja heja!! Jag firade genom att jobb :) Kristina och Veronica förgyllde dagen genom att åka med på en tur i Skärgården. På kvällen tog vi sedan en runda i Kungsträdgården. Där spelade "Melody Club" vilka fick konkurera om uppmärksamhten med matchen mellan Sverige och Island. Den visade på en storbilds-tv i ett av tälten. Efter att Sverige vunnit och vi ätit god glass var det hemgång. En tidig kväll som omväxling!

Nu väntar sängen och en kvällsmacka!! Plingeling!

image19

Rödare än en kräfta = generad kräfta..

...och det är jag!! Man vill ju vara brunast. Tänk att man alltid måste tävla om allt. Typiskt! Här om dagen skulle jag cykla till jobbet. Jag åker hemifrån i jätte god tid för att kunna ta det luuugnt men icke. Jag måste ju vinna rejset (vilket himla rejs..) och cyklar om alla jag kan. Tror jag är framme på mindre än 10 minuter och genom svettig. Varför!! Att man inte lär sig! Lite komiskt ändå :)

Snart blir det en joggingrunda. Värmen och kondisen hindrar mig från att springa om alla tur nog!

Kräfta

Helgens sol har verkligen piggat upp. Tror jag kan klassas som kräfta snart och det känns kanon :) Det blir ju brunt så småningom. Idag sammanstrålade Veronica, Kristina och jag för att sola vid Smedsuddsbadet. Kul!! Det är mycket folk där som solar, utför yoga (konstigt vald plats men i alla fall), sparkar fotboll, grillar etc etc. Mycket att spana på, hihi. Några få badar men vattnet är inte precis varmt ännu. Brrr!

Igår hade Heidi en jätte trevlig mottagning på "Bishop Arms" eftersom hon just gått ut polishögskolan. Inte illa! Känns tryggt att ha en polis i bekantskapkretsen, tror jag ;)

Ha dé fint!!


Sol

Idag har solen även kommit till Stockholm, yes!! Jag har precis ätit frukost på en av bryggorna nere vid Norrrmälarstrand. Visst, det blåste en del men vad gör man inte för lite sommarkänsla :) På vägen hem måste jag ha mött hela Stockholms idrottskår för det var rusningstrafik på promenadstråket. Alla var ute, joggare, gå-are, flanerare etc.etc. Roligast är nog de som joggar med en barnvagn. Jag lade mig i alla fall snällt i yttre höger filen och klarde mig fint!!

RSS 2.0