Snart

Nu är det bara några dagar kvar tills att flyttlasset går. Det är ett flyttkaos här hemma med lådor överallt. Phu!! Men rensat blir det och allt allt man äger och har blir snurrat på. Dessutom har vi hyrt ett förråd därett 40-tal kartonger till väntar. Gisses vad med saker!!!

Hej!!

Dagarna går fort och det är mycket inför flytten. Mycket!  I förra veckan var vi till huset för en besiktning och på tisdag blir det slutbesiktning. Lite små saker var visst kvar att fixa med men på det stora hela var allt klart. Mycket är packat men inte allt och en del städ väntar här hemma oxå!! Snart är vi på plats!!
En regning dag i Nyköping... :)

Vem gillar Melon??

Tuppen jag!!
I dag har Tyra och jag varit på Luma bibliotek. Ett stort barnbibliotek i Hammarbysjöstad, toppenfint! Där lekte Tyra runt med dockor böcker och andra barn. När det började gå över styr var det dags att ta kanalbåten hem och äta lunch och sedan sova middag. Vi sov som stockar!
På eftermiddagen gick vi ut och lekte i parken, handlade och lite annat. Frammåt nio blev det en liten utflykt till Strömkajen för att hämta hem pappa!
Kram och God Natt!!

Båt

Nu är det båt-vecka för Rickard och vad passar väl bättre då än att åka båt, igen. ;) Jag hoppas dom inte blir allt för trötta på oss ombord då vi åker en hel del nu innan flytten. Det lär ju i alla fall bli lite mindre från oktober då allt i Nyköping drar igång. Dagisinskolning, uppacknig av kartonger och allt annat som tillkommer vid en flytt.

Solen skiner och lite sommar är det nog allt, fast det är september! Nice! Håll i er för snart ser det ut så här. Brr!


Nya färgpennor

Ibland blir det tyst från Tyra, väldigt tyst om hon till exempel är själv i ett annat rum. Men så får man se resultatet: "Titta mamma, blå, titta mamma"!

På besök

Idag var det dags för ett litet besök hos min farmor. Hon behövde hjälp med en hallampa som skulle putsas, så klart att man ställer upp  ;) eller snälla Rickard får vingla sig upp och skruva. En gammal antik plfond som man fruktar ska åka i golvet. Nåväl så blev det smörgåsfika och kaffe och kaka, så klart! Trevlig och tidvis mycket underhållande. Hon berättar gärna roliga anekdoter som blir komiska om än att de är alvarligt menade.. Svårt att förklar men i alla fall! Tyra fick även paket från min faster, toppen med snören och papper och .. böcker!!! :))

.
Väl hemma var det lagom att springa av sig i parken för Tyras del och runt Söder för Rickards del. Mycket energi!!! Ojoj! Jag sprang något mindre energiskt efter Tyra! ;)
.

Skansen

Dagarna går så fort. För en knapp vecka sedan var vi på Skansen och flanerade. Mormor var oxå med. En härlig dag med sol, fika och allt. Bäst av allt var sälarna tyckte Tyra. Tur nog lyckades vi pricka in deras mattid. Mycket fisk fick dom. Spännande! :))

RSS 2.0