Yxlan

Förförts helgen (tiden går fort) åkte vi till lilla stugan på Yxlan och fejade, minst sagt. Man är alltid lite mör efter några dagar på Yxlan och så även denna gång.
Vi målade, spikade, grävde med mera. Kul och ... Arbetsamt! :) Kul när det blir fint!


En vanlig dag på jobbet.. i hallen!

Här är vi nog på väg ut en sväng... Skor ska på, vårmössor likaså osv.


Båt med pappa

I helgen åkte Tyra, Vilma Naomi och jag båt med pappa. Det är lite slitigt att rådda med två barn må jag säga men själva båtresan funkade väldigt bra. Tyra säljer gärna biljetter med pappa eller till pappa;)


Karlsson på taket :))

Länk: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xj6v06A2dOc
Kopiera länken, klistar in och vips....!

Kika på när Karlsson lurar till sig allt godis, ganska kul! :)

Tvätta & Vattna

För mååånga år sedan var det jag som vattnade blommor och tvättade en cykel. Men blommorna vattnades med en liten kanna och cykeln, en trejuling med träsits tvättades med hink och en svamp. Lite annat idag, i alla fall just denna dag! :))

Titt ut :)

 


Jag ska försöka ändra rubrikbilden och lättast blir då att först lägga in bilden i bloggen. Vet inte hur man gör i annat fall :)

Plocka plocka och plocka lite till

Vi städar..., och städar.... OCH städar här hemma! Det vill säga plockar leksaker, kläder, fix i köket, badrummet, hallen osv. Vi städar inte för att ha det tipp topp utan bara för att ha en dräglig nivå men i alla fall!! Rickard tycker att det är jag som är värst på att röra till det och jag tycker tvärt om så klart! ;)
Ibland hittar man små roliga saker att städa ordning! Vem är den skyldigt tro!? Vem har ställt gubben i den gula fingerfärgen? :))


Pappa & Tyra


Staket

I helgen har Rickard och Johnny förberett för staket på lilla tomten. En del av staketet angränsar till Grannen.. hm! Så var det det där med att komma överrens. Man är verkligen mitt i familjelivskarusellen med allt vad det innebär. Grannen vill ha ett högt plank tvärs genom hela gränslinjen och vi vill ha någon enkel form av avgränsning, gärna ett lite trevligt staket eller små buskar. Vi ska fila lite på goda argument varför man inte kan ha ett motorvägsplank på en liten innergård. Förhoppningsvis löser det hela sig smidigt och bra!
.
Johnny fick vara barnvakt en liten stund! Effektivt! :))


Ren Glädje men bli inte rädd nu :)


Öknaskolan

Det är i Sörmland det händer grejer! ;) I lördags var vi och kikade på kosläpp på en lantbruksskola strax norr om Nyköping! Spännande! :D Tyra fick dessutom rida på en ponny och bli tatuerad! Jag får väl tillägga att Arla bjöd på mjölk och bulle (samt tatuering).


RSS 2.0