God Fortsättning på Sommaren :)


:D

Jo rå fotboll är kul, eller i alla fall då Sverige spelar och då Sverige vinner! ! Det blev en liten tjejliga ikväll framför tv:n och fotbollen. Veronica, Kristina och jag hejade i kapp, kanske inte så höljutt och vråligt eller öligt men i alla fall! Lite god mat och mys funkar oxå.
Roligast var nog det andra målet då bollen snubblas in i målet men stackars den grekiske målvakten, det måste känts riktigt snopet!! 

 Tack och gonatt!!

Överhettning

Det är så kul med värmen, den gör liksom att allt blir lugnare. I går till exempel stod jag vid ett rödljus. Det blir grönt för bilarna med ingen åker. Efter en stund börjar första bilen i kön åka men inte den andra  efter en stund kommer även den igång och sakta den tredje och fjärde bilen haha :D. På jobbet går kylmontrar sönder troligen för att det går så jädra mycket öl :P På varenda gräsplätt sitter sitter det folk och suger i sig  varje liten solstråle, alla alla går ut i värmen. Jag tycker mig ha sett folk jag bara anade fanns de senaste dagarna. Man kan säga att det är ett lugnt kaos i stan. Jag tycker om sommar!!

Lång dag mot Strömkajen

Efter en massa båt-åkande är vi äntligen i stan igen. Phu. Dags att inta soff- och sappläge. Sussa så gott på Er!

Kran och buss

Hej....

..efter helgens härliga sommarväder :) Någon som är brun?? Jag är lilla som ett plommon:) hihi...nej skojade bara, e ju förstås brunare än brunast:) Nu är jag tillbaka på båten igen och har precis lämnat Storkrån! Mycket vacker ö! Idag slutar jag tidigt så det kanske blir en tur till en solig park för att bättra på brännan ännu mer! Vad ska ni hitta på idag då?
Hugs and Krames///Emelie

PS:Min fantastiskt vackra kollega Malin hälsar! :DS

Hehe och det var ju absolut inte malin själv som skrev det sista:0)
image173

RSS 2.0