Internet kommer och går..

men nu är det tillbaka igen!
Igår var det DOP! Tyra döptes i Sofia kyrkan! Hela släkten var med, ja den närmsta i alla fall, för att bevittna ceremonin! Det var roligt att så många kunde komma. Många undrade nog hur det skulle gå att döpa en ettåring som helst vill springa om kring! Och visst ville hon springa runt i kyrkan men det hela gick bra, faktiskt väldigt bra! :)
Efteråt blev det fika, presentutdelning och så klart tillfälle att umgås!
Stort Varmt Tack till alla som deltog!
.

Mera landet

Sedan i fredags har vi varit och hälsat på Tyras farmor i Sörmland och även gammelfarmor som firade sin 80 årsdag! Det har varit kul! Förutom att äta tårta har vi kikat på kor och katter och massa små kattungar och hundar så klart; Birk och Pepzi, Bill och Bull även kallade. Kattungarna var nog roligast! Utan tvekan lyfte Tyra upp dom små bollarna, ordentligt med båda händerna!  Så klart var det även roligt med den lilla kusinträffen! Erik, Oliver och Tyra kom igång och leka ordentligt efter ett litet tag. Jätte kul!
Idag har vardagen rullat igång med sångstund och sandlådelek. Viss längtan till landet finns dock kvar efter våra två små resor i landet!

"Heja"

Nu är vi tillbaka här i bloggvärlden igen. Ja i måndags kom Tyra och jag hem från Jämtland och pappa Rickard åkte hem redan på torsdagen för att jobba. Veckan har varit jätte fin på alla sätt och vis. Dels med bröllop som "le gran final" på veckan men oxå vad gäller att träffa släkt och njuta av vacker natur. Jag tror jag tagit nästan 50 naturbilder och 500 bilder på Tyra ;) Wel, nästan i alla fall!
Vi bilade alla upp och åkte hem på lite olika håll; Rickard med bil och Tyra och jag med tåg. Det gick faktiskt bra att åka tåg, det är ju praktiskt att man kan gå omkring om det kryper lite i benen. Och ännu mer smidigt om man hamnar i en vagn med massa barn som Tyra tycker att det är spännande att kika på och kanske busa lite med.
.
Vi tog en del promenader i Jämtland och som brukligt på landet "hejar" man om man möter någon. Riktigt så är det ju inte i stan men det gör Tyra ingen skillnad på för nu lyfter och handen och "hejar" på folk som vi möter! :) Det ser ganska roligt ut och folk vet inte riktigt hur det ska reagera. En tant stannade till och med i dag och frågade om hon "hejade"!
Sysslingar / Tremänningar till bords

Jämtland

Nu är vi i jämtland och hälsar på släktingar. På lördag vankas det dessutom bröllop då en kusin ska gifta sig.:-) En rolig sak som hänt de senaste dagarna är att Tyra har lärt sig att gå, inte ett steg eller fyra utan gå! Mamma och Pappa är MYCKET imponerade...

Rickard drömmer

Det är kaos i Moskva och Rickard önskar att han var där och jobbade som brandman....! Tro mig, men jag undrar ändå med tanke på omständigheterna om han verkligen skulle vilja vara där??


Barn och barn

Jag är ett barn! Tigrar får också barn! Dom ser ut som små tigrar, jag ser inte ut som en tiger men jag kan rivas som en om mamma inte klipper mina naglar. Jag ser ut som en liten mini-Rickard och mini-Emelie kan man säga men mest som en Tyra!
Den här lilla Tigern bor på parken zoo i Eskilstuna

Pappas jobb

Den här brandbilen kör min pappa! :D Hihi  Kram från Tyra

Kalas

Idag har Tyras morbror varit hos oss eftersom han fyller år! Det är inte ofta som vi ses så det var kul att han kom över. Vi åt tårta och delade ut paket. Tyra drog mest i snörena och smakade på bullar och annat gott!
Jag tror vi är inne i en fika-period igen! Hm! Igår var Tyra och jag och träffade Liselott och hennes dotter Louisa på Rosendals trädgård, där bidde det fika, idag blev det tårta som sagt och i morgon ska vi till Vaxholm med min farmor och faster, en årlig tradition. Jag antar att vi fikar då? Eller vad tror Ni?
Nu ska tänderna få sig en omgång! Säkrast så! Gonatt!
/Emelie

Hi!

Wasup!? Ja så vad har hänt sedan internet kom och gick och datorn lika så? Vi var på Texas burger i fredags och mumsade. Jätte gott. Rickard tog en "Smokie" jag en "Carlifornia" och Tyra tomat, bröd, kex, päron och lite så. Vi har öven gjort något så roligt som att städa här hemma på ställen som man vanligtvis hoppar över eller inte hinner med. Vi kanske hann med det just för vi inte hade någon dator? Snopet! Jaja så har vi varit ute och lekt i sandlådan och hälsat på Saga, vår granne som nu bor på ett ålderdomshem. Lite sorgligt att besöka ett ålderdomshem, det är liksom inte så mysigt där som ett vanligt hem!
Nå väl, snart kommer lite besök hit hem och det vankas äppelkaka med vaniljsås! Hej hej så länge!

RSS 2.0