Visst ja.. Tävlingen

I ett flertal dagar har min dator varit trasig, typ virus eller något, jädra skit. Gaaa.. Ibland märks det hur beroende man är av teknik för ingen dator är super-tråkigt!!

Men Tväligen..... Tadaa.... Den eskimåiska meningen betyder................"I should try not to become an alcoholic" eller " jag ska försöka att inte bli en alkoholist" Jag vet inte när man ska ha nytta av den menigen men ett bra motto i alla fall! :)

Tyvärr hade ingen gissat rätt så det utlovade priset, En resa till Finnhamn med en Waxholmsbåt, får ligga kvar i potten till nästa tävling!!
Kram kram

Tävling

Vad betyder: iminngernaveersaartunngortussaavunga på eskimåspråket...... Svar erhålles om några dagar....
Pris till en eventuell vinnare finnes!

Dans

Veckan är mest bara jobb jobb jobb! Händer inte så mycket extra då... I tisdags blev det dock en sväng till Vitabergsparken och Parkteatern tlllsammans med kussis och några vänner till henne. Riktigt kul! Balettakademin uppträdde med massa roliga danser. Tyvärr regnade det en del men några små gubbar sprang runt på scenen och svabbade mellan varven så att the show could go on. Blev visst för halt för att dansa annars.

Imorgon är det ledigt :) så då ska Tova och jag äte lite lunch, tror jag :P Vi har ringt om varandra mellan 5 och 10 gånger i veckan och inte pratat ännu, svåra telefonprobem kan man tala om då. Tur det finns sms..

Tack och gonatt

Sylt

Idag precis som igår är det tv-dag. Vila vila vila och tillfriskna. Har dock kokat sylt; blåbär och hallonsylt. Gott till vintern :)


Blåbärssylt

Pride

Ja alla fanns i Prideparaden i lördags......

  Hemmafrun Smurfarna Guldgossarna Brandmännen
Städtanten             Smurfarna                    Guldgossarna         Brandmännen 

  
Punkarna  Omaka paret  Bi´n Fruntimmer
Punkarna              Äkta Paret                    Bina                      Fruntimren

I Like



Yael Naim

Ledig

Det har aldrig varit så skönt att vara ledig som de senaste dagarna Aaaaaaaaaaaaa. Toppen! Kanon! Wanderful!!!!!!!!! Mmmmmmm.....! Det har blivit vila hemma, på Yxlan i lilla stugan och nu hemma igen. Jiiiihaaaa! Idag blev det efter lite snurrande efter en god luch en eftermiddag på Smedsuddsbadet med kära kussen. Och så lite mat till på det :) mat mat mat. Pss.. jag har gått upp fem kilo på två år... i alla fall enligt läkaren som utför friskintyg för båt-folk. Jag måste ha ljugit sist jag var där. Det låter ju inte riktigt klokt, FEM kilo. Ska man banta då eller?? Jag tar en liten godisbit, sätter på en hyr-dvd och grubblar på saken, sen.

Tjing tjong godisballong!

RSS 2.0