Film

Nu får ni vrida huvudet på sne! :)

Tjo ho

Nu är jag här igen! Just nu är det mycket med ett förestående bröllop. En god vän ska gifta sig och jag ska vara tärna, fniss! Jo det ska bli roligt men det är mer fix än man tror från början! På lördag ska hon säga "ja" och sedan känns det som att det kommer bli lugnt! ;) Jag kan tänka att det är Väldigt mycket fix för bruden själv ifråga!!
Tyra och Rickard ska också gå på bröllopet, dom kommer sitta i publiken, förlåt i församlingen! ;) Så roligt att dom följer med! Tanken är att vi alla tre även ska gå på festen efteråt! Det blir spännande! Som krydda på spänningen ska jag, så som sig bör hålla ett tal, guuuuuaaaaaaaa! Det känns så där! Ska öva lite nu för Rickard som ligger i badet! :)

Dagis

Nä jag menar förskola! :) Ja, idag har vi varit; mamma pappa och tyra, på Förskolan Kanalen! Vi var där och hälsade på för att se om det kanske kan vara något för Tyra! Vi var där ungefär en timme och testade leksakerna, träffade barnen och pratade med Inger! Det kändes väldigt bra faktiskt! Så en får si, en får si!
Vi tittar på Emil i Lönneberga ungefär tre eller fyra gånger om dagen här hemma så alla småländska uttryck sitter som klister i skallen på en. Tillexempel: "nu är det slut med käre far i Katthult" eller "Ska du och jag gå ner till sjön och bAaade?" eller "du e inte rrrädd för utgifter du inte". Och så vidare!!!!!
Vi säss i morrn!

Höst och snuva

Näää eller jo, det är faktiskt höst och det märks på snuva och hängighet! Vi har varit skruttiga hela familjen nu i några dagar. I dag har vi vilat i massor och ätit hämtpizza! :P Nice!
Snart blir det ...."SÅ mycket bättre" på 4:an!! Mmmmm :D  Niiiiice!!!

Favvo program

Just nu tycker jag det är super kul med "Så mycket bättre"! Lite pankisvarning kanske men ähh! Det är så kul att låtarna blir så personliga och helt omgjorda.
Sist var det Petters dag och vilken himla bra låt September-tjejen fick till!!! KUL!

Liten och upptagen

Jag kan inte prata nu mamma, jag är i ett viktigt samtal med Melker. Vi kanske ska leka senare! Men först lite shopping. Ojoj!!

Ny Video Is Out

Lillebror Dan i den nya videon med Slag från Hjärtat!

Jag bara undrar...

..la hon ut den här videon själv eller vad det den "snälla" storebroshan kanske???

YES!!!!

I natt blev det sova av! :D Tjohoo! We´re back! Tänk vilken skillnad det är att få sova! Tydligen fick jag i Tyra tillräckligt med mat igår för i natt var det lugnt! Tyra är utvilad och jag är utvilad, så gott som! Och vilken skillnad det blir, allt man ska göra och tar för sig! Eftersom jag hann plocka undan i går så gör det inget att Tyra spiller ut hela matskålen, det är ju liksom bara den som måste städas nu. Inte hela lägenheten. Och disken är plockad, hunden rastad, lunchen är på gång i ugnen så nu kan Tyra och jag pinna i väg till sångstunden! Allt som måste göras är gjort. Är man trött så måste allt göras men det blir inte av och då blir det ännu jobbigare!
Tjing tjohoo! HEJ!!!!

Slask & Trask

Efter dagens vil var det dags för lite utomhusaktivitet! Men vilket väder, som man säger och det med rätta!!! ja det blev ingen lekpark idag men en liten promenad till Öppnsförskolan och Blecktornsparken. VI slirade i snöslasket och kom fram! :) Å skönt var det. Tyvärr var det ingen sång i dag eftesom Lesslie var sjuk men det gjorde ingenting. Lite värme och en stunds lek var toppen!!!!
Det blev en tidig kväll för Tyra så då blev det till att plocka och plocka här hemma och sortera i klädkammaren (barnkläder, filtar, gamla konstiga saker som man sparat m.m) och så kom Rickard hem en kort stund för att sedan åka ner till båten igen! Kul att säga "hej" i alla fall!
God natt, god natt och dröm sött!

Nja

Tyra har liksom vänt på dygnet kan man säga. Hon vill äta mer på natten än på dagen, känns det som. Sanningen är väl att hon äter mer på natten nu än hon brukar. Mitt knep för att komma runt detta är att mata och mata hela dagarna men det tycks ändå inte hjälpa. I morse gick vi upp ovanligt tidigt för att äta en ordentlig frukost i hopp om att natten ska bli vilsam. Vi får se hur det blir för nu sover hon redan middag! :S Inte lätt alla gånger!

Sova eller inte det är frågan

Nu har vi inte sovit många blundar per natt de senaste ... fem dagarna!!! Jag blir tokig. Och som krydda på det så tänker Tyra endas sova 10 minuter vila på dagen idag. Gaaaaaaa! Det blir lite trögt allt vad man än ska göra men vi tog oss till öppnaförskolan i morse och sjöng lite sånger. Det var faktiskt jättekul! Tyra gungade allt hon kunde på gunghästen och målade återigen en tavla i vattenfärg! :D

Sjuk!

Idag är Tyra lite sjuk. Lite dålig i magen och så. Igår kväll var planen att åka med pappa Rickard på båten idag när han jobbar men den resan får vi göra en annan dag, kanske imorgon. Nä istället har Tyra och jag varit en sväng till biblioteket och deras barnavdelning. Rätt kul faktiskt! Vi hittade massa roliga böcker att bläddra i och några roliga gossedjur i en slags ladugård! :)
Nu vilar Tyra så jag passar på att vila lite framför datorn, hihi :P

Periodar´n..

..är tillbaka! ;) Jag måste berätta om Tyras senaste lek som vi lekt nu ett tag på morgonen. Den är rätt komisk. Den börjar med att jag går ut och går med lilla nalle i koppel. Tyra går framför med en liten kasse på ena axeln och en nordea betaldos, fungerande som telefon på andra axeln som hon lutar ner örat mot! Efter en liten promenad ska lilla nalle knytas fast i en stol för att vänta. Efter ett tag kommer vi tillbaka och hämtar lilla nalle som ju varit sååå duktig! Fniss! Det är väl detta som kallas för realitylek!? :D

Hej!

Nu är det dags att blogga känner jag, eller vad tycker ni! Det går så fort allt ibland men nu kör vi igen! ;) Wel det blir ingen sammanfattning sedan sist så... Idag har vi varit hemma och lekt. Det blev en liten sväng till lekparken i regnet. Mitt i parken fanns det en stor vattenpöl som skulle undersökas. Jag tänkte att lite pedagogisk kan man ju vara och lät Tyra glatt gå fram till pölen. Vips låg hon raklång i pölen med nästipp och allt. Hm!!!!
Vi var ute en stund till men fick sedan gå hem och byta om. Pepzi fick en välbehövlig dusch som hon får efter nästan alla promenader nu mer. Ja se hösten!!
Kram och go natt!

RSS 2.0