Jo då..

..filmen var bra och sevärd, lite anorlunda. Jätte fin natur!!! Den slutar som Hamlet, nä rå jag hittar bara på, tror jag ;) Nu är det dags för sängen! Tok-trötter!

Sussa så sött!
//Emelie


Jo då..

..filmen var bra och sevärd, lite anorlunda. Jätte fin natur!!! Den slutar som Hamlet, nä rå jag hittde bara på, tror jag ;) Nu är det dags för sängen! Tok-trötter!

Sussa så sött!
//Emelie


Bio

Ibland då saker är snurrigt i vardagen är det tur det finns bio. Mysigt! Kusin vitamin föreslog att vi skulle se: "In to the wild"! Låter spännande!! :)

image153 




Engelska, yes!


En vägg i lä

Ännu en dag med sol :) Man skulle ha en sånn där vägg; en vägg som ligger i lä och solen lyser emot. Det finns inget skönare än en lä-vägg på våren och gassande sol!!!!! Mmmmm!

Idag blev det en fika, inte vid en utomhusvägg men på café fix. Stina var kring Fridhemsplan så vi tog lite kaffe och mat och surrade på om .. livet ;)
 
Kram
//Emelie

Solen i ryggen...

...och med en glass i min hand... Så skulle det varit idag men det blev kaffa och en munk istället. Jag och Rickard tog oss ut till Djurgården idag. Det skulle bli så varmt och skönt men jädrar vad det blåste. Skönast var det att hoppa in i bilen :)

Eftermiddagen har gått åt till... allt och inget: det vardagliga eller mest till att drömma om att åka till ett varmt land. Mmmm så härligt!!!

Nä, hopp i säng och dröm lite till!
God natt, god natt!
//Emelie


Tankar tankar

Ibland är livet bra snurrig.  Svårt att förklara så här på en blogg men ni vet säker vad jag menar. Eller inte? Vet inte vad som är bäst ett liv som är lugnt och förutsägbart eller ett liv där allt ställs på ända lite titt som tätt? Jaja... man blir matt av det senare alternativet kan jag säga!  

Just avnjutit ett god middag a la Rickard och ska nog försoffa mig alldeles snart. Till middagen skulle jag göra en god tomat och olivsalld med rödlök men den blev så god att jag åt upp nästan allting själv innan äns maten var klar. Hunger :)

Kram kram
//Emelie


Hemma

Så är jag hemma... hemma, hemma, hemma!!!!!!!!!! : ) Har just tagit mig ett välbehövligt bad och nu.. fika! Aaaaaa, gött!!!!

Måååå gott!!!!!!!
//Emelie


Kändisnytt

Skådespelaren Thomas Norström känd från tv-serien "Pistvakt" och filmen "Jägarna" lät sig helt nyss imponeras av vår Expressomaskin och var på ett härligt, glatt påskhumör!

Kändisnytt

Nu har jag precis frågat Hasse Aro om han ville ha påtår och det ville han!


Fika

Både idag och igår har Kristina och jag väntat oss massiva anstomningar av hemmåtåkande passagerare men nix. Det ser ut att bli lugnt idag också. Ute på Husarö blev det en avkopplande fika tillsammans med Väddös besättning. En riktig stor-fika :) Känns extra bra att sitta inne i värmen när det snöar på tvären ute. Ujuj!!


Wel.. :)

Det sägs ju att man inte får det roligare än vad man själv gör det till. Idag var Kristina och jag ute på en liten promenad på Husarö....



Påskkärring??

image152

Dåååååå...

... var glada påsken slut slut slut. Påskenharen den kastas ut ut ut...!!! Fast inte riktigt! Igår fick jag och Kristina verkligen känna på att det var Påsk. Vi sålde varor för nästan det dubbla mot vanligt! Phu! Väl hemma var det sååååå skönt att sjunka ner i soffa!!! Wanderful! Idag är det mer lagom tempo men värst blir det imorgon skulle jag tro, då ska ju alla skärgårdsturister hem igen!

Även ikväll blir det hemfär efter jobbet! Ska läsa en bra bok som jag hållt på med länge och kommit igång med på nytt: Marianne Fredrikssons bok "Paradisets barn" tror jag att den heter.

Sööööödra Ingmarsö

Och... hör och häpna nu är det sol och blå himmel. Naaaaajs som Borat skulle ha sagt! Eftersom vi lyckades så alldeles utmärkt med påskmiddagen igår är vi lite osäkra på hur den skall gå att toppa. Kanske att janssons frestelse kan smörja matrosernas krås väl?!? Hur svårt kan det var som Linda Bengtsing skulle uttryckt det! Ja gud i himmelen och alla dess bravader som Marianne i "Rent hus" säger, det blir bra!!! Janssons!!
 


Vitt vitt vitt grått

Tänk nu har vi snö även i Stockholm. Allt är vitt, luften, himlen, marken och nära på vattnet... Fast den grå nyansen är oxå rätt dominerande. Något som liknar snö yr runt i luften. Jag antar att allt är borta igen till imorgon.

Så här långt har påsken börjat lugnt; ingen sol inget folk. Det återstår bara att se frammåt 12 om det "smäller till" vid Boda brygga?!

image151

Ny påskmat

Jag och Kristina har kommit på en ny påskmiddag! Idag ska vi servera kajunburgare med pommes frites från Vaxholmsgrillen. Kanon!!!!

image150

"Vintern rasat"

Här kommer hela texten så att ni kan öva till Valborgsmässoafton!

Vintern rasat ut

Originaltitel: Längtan till landet.
Ur Jägarens vila, 1838
text: Herman Sätherberg (1812-1897)
musik: Otto Lindblad (1809-1864)

Vintern rasat ut bland våra fjällar,
drivans blommor smälta ned och dö.
Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
solen kysser liv i skog och sjö.
Snart är sommarn här i purpurvågor,
guldbelagda, azurskiftande
ligga ängarne i dagens lågor,
och i lunden dansa källorne.

Ja, jag kommer! Hälsen, glada vindar,
ut till landet, ut till fåglarne,
att jag älskar dem, till björk och lindar,
sjö och berg, jag vill dem återse,
se dem än som i min barndoms stunder
följa bäckens dans till klarnad sjö,
trastens sång i furuskogens lunder,
vattenfågelns lek kring fjärd och ö.

Lyssna vill jag, huru vinden susar
uti halvutspruckna björkars lund,
spegla mig i sjön, där anden krusar
med sin köl det mångbeglänsta sund,
och i famnen av naturen drömma
vårens dröm, som ingen tröttat än,
och min sorg i jaktens lund förglömma,
fri som skyn där uppå himmelen.

Forsen kastar sig i havets sköte,
se, hur vild, med vilken stämmas dån!
Är det ej, som hela Mälarn göte
åter på en gång sitt rika lån?
Och han är likväl så hög om kvällen
som om morgonen, och tusen år
fylla honom kanske än från fjällen
lika rik och härlig varje vår.

Och med varje maj hans holmar gunga
sina kronor i dess klara våg,
och i varje vår hans fåglar sjunga
lika ömt med lika eldig håg.
Skulle jag, när hela världen svärmar,
sköna vår, blott jag ej le med dig!
Och en snöbäcks sorl, den klippan härmar,
var dock fordom nog att locka mig.

Nej, åt landet, bröder! Tjädern knäpper
nu var morgon i sin furulund.
Vad, om jägarn kopplet varsamt släpper
blott till ögonfägnad på en stund?
Låt oss njuta, låt oss vara glade!
Friskt och härligt hornens toner gå.
Den som hjärta nu att jaga hade
endast på en timma eller två!

Glad Påsk!!!!

image149

Idag har jag sett en påskkärring, hon var 5 år gammal och hade röda sträck i ansiktet. Snyggt! Undrar om jag ska klä ut mig kanske, dagen till ära?? Ääää ...nej! Vi i besättningen har haft precis haft påsk-fika. Det blev varsin ägg -och anjovismacka och en öl.... nä bara skoja, -ramlösa! Slurp!

Förresten, snart får man sjunga "Vintern raaaasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ner och dö"! Kul va :)




Ja...

.. så var det då dagen före jobb. Blir på båten hela påsken vilket känns okej även om det är trevligast att vara hemma "storhelger". Kanske blir det äggmålning ombord oxå :) Får ordna det!

Idag blev det lite struttande på stan igen men skyller på jobb på förmiddagen på en av de stillaliggande båtarna vid Nybrokajen. Så det kan bli. Nu är det sängen. Jäääääsp!

Ps. Det blev fika idag med. Liselott var i farten på Fridhemsplan. Det var väl för tur! ;)

Sovan så gott!!
//Emelie


Just ja...

Det var det där med badrumssåp. Det kommer på tisdag Tjoho... sedan är det bara att sätta igång med all rensning. Ska bli såååå skönt. På ett inte alltför udda sätt så hänger badrumsskåpet och garderoben/klädkammren ihop. Det är helt enkelt svårt att göra något innan skåpet kommer. Det ska bli intressant att se hur många väskor som gömme sig i garderoben för att inte tala om skor, sovsäckar, sysaker etc.etc. Jajaja... en sak i taget.....!

Ja det är våren, ja det är våren som har kommit tillbaka igen.... tra la la laaaaaaa
Fast det är det ju inte..... massa snö på gång ju! Aha!

Stan stan hela da´n

Ja... ibland är det skönt att stan finns, känns tryggt på något sätt. Har snurrat på stan idag med men mest för att jag haft "riktiga" ärenden att uträtta :) Bland annat skulle jag hämta ut några biljetter till pjäsen Hamlet som går nu på Dramaten. Jag hade turen att komma över några biljetter igår och ikväll har mamma och jag varit kulturella! Jätte roligt! Pjäsen var faktiskt väldigt väldigt sevärd. Inte ofta jag säger det om tunga pjäser, kanske för att jag knappt aldrig går på teater men i alla fall. Se den om ni har möjliget! Alla dör i slutet! Förlåt kunde inte låta bli ;) 


       Musik av CocoRosie som spelas i pjäsen... lite annorlunda


 

                                

Wel, nu är det fika. Har inte gjort det idag så det är hög tid. Te och en kanelbulle!

Kram & Go natt
//Emelie

Han är kul!!



Björn Gustafsson, Tips från coachen i Parlamentet

En dá på stan

Idag har jag snurrat runt i alla hörn av stan, känns det som. Min tanke var att jag skulle hitta ett bra badrumsskåp men det gick åt pipsvängen, sedan gav jag mig på platt-tv karusellen men blev bara irriterad på alla försäljare. Dessutom hade Elgiganten stängt, hur ofta händer det?? Ett besök hos frissan lyckades jag i alla fall åstadkomma och lite annat smått och gott, fika tillexempel :)

Nu väntar jag på inspiration för att ta tag i garderob-projektet... Bäst att ladda lite till!

Nu har jag gjort det igen..

.. möblerat om! Ibland är det som att jag måste möblera om, ändra lite! Det var väldigt väldigt länge sedan sist men nu bidde det. Känner mig super nöjd! Tur jag köpte de där små luktljusen trots allt för dom blev som pricken över i:et. 
 
Jädrar vad mycket det är att städa då man väl sätter igång. Jag säger bara garderoben!!!! Gaaaa! Det får bli ett veckoprojekt precis som badrummet. Måste hitta ett bra badrumsskåp för handukar och dylikt. Våren får en starta massa projekt inbillar jag mig, det är precis som att man vill städa ut vintern.

Nu är reklampausen slut och Wallander fortsätter!

Hemma...

..igen ett dygn senare. Efter promenaden i Solna och Sundbyberg blev det en tripp till Barkaby och Ikea eftersom Veronica ändå skulle dit bil-vägen. Lätt som en plätt var vi framme och på hugget för att shoppa! Men allt som tiden gick bland alla vaser, ljus, plädar, kastruller, skåp, smörknivar etc etc rann inspirationen att shoppa sakta av.... konstigt. Och väl vid kassan står jag med två doftljus och ett storpack gula servetter!?! Jag har aldrig varit med om liknande. Bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag stääääääd. Det behövs!!

Kraam kram..
..ät banan!!
//Emelie

Danskurs

Hm..kom på att jag måste lära mig dansa. Kikade på reprisen av Let´s dance.. man ligger i lä!!!!! Vad sägs om salsa? Eller bugg? Någon som hakar på?? :)

Hej bá

Nu är det en solig söndag morgon och jag har sovit över hos en kompis:) eller syster, eller kusin eller ... ja vi säger kusin! Igår kväll schlagrade Kicki, Vero och Emmet i Solna med seriöst engagemang. Vi röstade enligt konsten alla regler och graderade artisterna på en skala från ett till  tolv. Riktigt roligt. Vi var överrens om att Charlotte skulle vinna och att Amy skulle komma tredjen sist ( inte så snällt kanske men..) i övrigt var vi helt oense. Jag tyckte att "heja europa-låten" var rätt rolig. Tänk att spela den högt på jobbet till exempel, jätte kul. Men nja det fick jag inget medhåll för! Då klockan var hemgång känndes det ruggigt att bege sig till tunnelbanan och som av en händelse hade Kicki en soffa till övers :)

Dagen i övrigt blir lugn, kanske en promenad i Solna.

Nu har Kristina gjort jätte fin frukos, jämtlandsinspirerad :) med messmör och hjotronsylt till filen. Så mysigt!!

Kram kram
//Emelie

Hejsan hoppsan

Dagarna går fort då man är ledig vilket betyder att bloggen så smått hamnar i träda. Men... idag vid lunch kom mamma på besök, vi fikade och hon berättade om resan till Thailand. Jag fick till och med pressenter från Thailand :) solglasögon, en blommig sminkväska och en vanlig liten väska. Jättekul!

På eftermiddagen var det dags för något form av mat så jag och Rickard åkte till Solna och mumsade wok och sedan till Sigtuna för en ....fika:)

Ha dé gott ikväll!
//Emelie

Hemmakväll

Så skönt, jag behövde inte åka buss från Boda imorse utan fick bilskjuts av en kollega och kom därmed in till stan nästan en timme tidigare. Mycket riktigt så blev det en liten tur på söder. Kikade bland annat in i den nya gallerian under skatteskrapen men den var inte så inspirerande. Konstig men så var det.

Väl hemma kom Nina, oväntat på besök. Kul. Vi fikade (förstås) men först åt vi mat, faktiskt ;)

Nu ska jag kika på någon av mina alla tre kanaler på tv. Något knas har hänt med tv. Ja.. jag ska göra mig av med tjocktv:n. Hög tid helt enkelt. För ett tag sedan sa en kompis som var på besök: "jasså är det så här bilden ser ut på en tjock-tv, det hade jag glömt". Pinsamt!

Hejsvejs
//Emelie


Boda

Sicken lugn start på dagen. Två kunder på fyra timmar. Just nu är båten tom. För en stund sedan fick jag övningsköra båten. Jätte kul! Det gick till och med hyfsat bra :)

Nu är v i i Boda... bara att invänta bussen hem! Vad händer i dag sedan då??? Tror jag ska strosa lite i affärer på söder och bara ta det lugnt.

Dags för 7:e koppen fika
Kram
//Emelie


Waxholmsbåt 20:23 pip

Såååå, då var allt städat och klart, nice! Nu väntar bara en stund framför tv, tyvärr någon fotboll (-inter...?) och sedan sängen. Klockan 05:25 imorgon så; pip pip pip pip piiiiiiip, ringer klockan men klockan 10:00 får jag åka hem:) Det är bara att hoppas att den här reserv veckan löper på lugnt nu! Snälla!

Nu ska jag berätta något mycket spännande, idag har vi ätit en jätte god gulaschsoppa med nybakat bröd. Receptet finns på tasteline.se. Ps. Jag glömde att ha i potatis (snurrigt) men det blev gott ändå, kanske lite godare till och med.

En trappa upp dunkar Björn Rosengren, måste gå upp och lyssna!

Tack och God Natt!
//Emelie

Ojoj

Vissa dagar på jobbet är verkligen inte den andra lik... Idag är det en märklig stämmning ombord. Tror jag måste baka en kaka :)

MUMUS!
//Emelie

Reserv = Jobb

Jo då, någon ledighet blev det inte den här veckan. Nu är jag tillbaka på jobbet igen, tur nog på "hemma båten" men i alla fall. Det hade varit sååå skönt att få sova ut för ovanlighetens skull!

Idag åker det med ett gäng från Kustbevakningen.. jag tror att de är pensionerade, så det sitter bara och "mys-åker" en vända. Nu är vi i den exotiska staden Vaxholm, igen. Så, då är det väl lagom tid att sätta igång med lunchen; pasta carbonara! Kyckling hade oxå varit gott.... men nä. Det får bli i morgon stället!

Nu kommer några kaffesugna passagerare.

Tjing Pling
//Emelie

Upp eller ner.... det är frågan

Ett äldre par, Arne och Elsa, är på semester i mellersta USA. En dag är Arne ute och promenerar själv på gatorna i en småstad. Arne, som alltid har drömt om att äga ett par äkta cowboyboots, blir alldeles till sig när han får syn på ett par i ett skyltfönster. Dessutom är de nedsatta till halva priset. Han går in och köper dem, sedan promenerar han tillbaka mot hotellet med stolta steg för att visa frugan sitt inköp.

- Ser du något som är annorlunda, Elsa? frågar han och ställer sig mitt i
  rummet.
  Elsa slänger en blick på honom och svarar:
- Nix.
  Arne blir frustrerad och stormar in i badrummet där han tar av sig alla kläder
  tills han står spritt språngande naken, iklädd endast sina nya,
  blänkande boots. Han går ut i rummet igen och ställer samma fråga:
- Nå Elsa, ser du något ANNORLUNDA?
  Elsa tittar upp och säger:
- Vad skulle det vara? Den pekar neråt i dag, den pekade neråt i går och den  
  kommer att peka neråt i morgon.
  Arne blir ännu mer frustrerad och skriker:
- OCH VET DU VARFÖR DEN PEKAR NERÅT, ELSA?
  DEN PEKAR NERÅT FÖR ATT DEN TITTAR PÅ MINA NYA BOOTS!
  Elsa skakar på huvudet och suckar:
- Du skulle ha köpt en hatt, Arne, du skulle ha köpt en hatt

Rallyfärd

Idag på eftermiddagen lyxade jag till vardagen med taxiåkande! Jag vet inte om taxigubben såg att jag hade lite bråttom men jädrar vad han körde. Han körde om på de mest bisarra ställena, körde mot rött, gjorde tvära u-svängar, tokgasade och tvärbromsade hela tiden etc. etc. Ett tag trodde jag att jag var i en taxi i New York :) Men så kom jag på att det var jag ju inte... Jag måste åka dit snart! Staden är den mest tokiga, roliga och galnaste som finnns!
 

image148

Time will show

Emelie om ytterligare några år på båten

image144

Sådant väder, sådan låt

Idag är det riktigt riktigt grått ute, sådär så att man bara vill sitta inne och kura i värmen. Ibland ploppar det upp låtar i huvudet av ingen egentligen anledning  Nu blev det den där låten  


Söndagslunch

Som variant på den stående ägg och bacon lunchen åt vi idag prinskorvar, äggröra, stuvad spenat och stekt potatis. Mums vad gott det var!

Ikväll går jag av passet men .... är reserv till torsdag!! Då kan man åka på jobb ifall någon ordinarie är sjuk. Hmm....! Jaja bara att ställa in sig på att det blir jobb, desto roligare då om man får vara ledig.

Igår kväll då jag skulle åka hem såg jag ytterliggare en udda filur nere i Kungsträdgårdens t-bana. Jag kallar honom galonmanne! Han var klädd som ett barn i stora röda galonisar, fodrade gummistövlar, tumvantar och en stor mössa! Jag blev rädd! Och inte bara jag, alla i vagnen gick till nästa vagn och spekulerade om det kunde vara en terrorist! Ja man vet ju inte men åandra sidan krävs det inte mycket för att man ska tycka att någon är sjukt konstig! Han kanske bara tyckte om att klä sig som ett barn, men det är ändå rätt så skumt!

Resten av resan hem hade jag sällskap med ett möhippegäng, ganska kul!!

image145image146image147

Slag från hjärtat

ännu en släkting :) Hihi!


p-danjelsa

Tänk vad man kan hitta bland alla youtub-inlägg.. en pyssling/ tremänning! Gissa vem :)


Hund

Jag brukar fundera på om jag kan ha en hund eller inte och vem som skulle kunna ta hand om den då jag jobbar?! Jag kommer tyvärr inte på någon bra lösning.  Men dom är ju för söta, vad sägs om den här

image143

Nästa brygga... Höganäs!

Ännu en dag på båten påväg ut mot Vaxholm. Jag hade tänkt åka hem igår kväll och hämta min mobil men det fick bli en  natt ombord istället... så det är bara att fortsätta att maila eller msn:a :) Men ikväll runt 20:00 är jag nåbar igen. Några dagar utan mobil funkar faktiskt men det känns konstigt!!

Snart är det melodikrysset och dags och göra mackaronipudding. Jammi!! Tips på middagsmat någon??

Bildbevis

En vanlig dag på jobbet....

image142


See you tomorrow
Sov gott i gott gott!!
//Emelie

Ps. Nio inlägg på en dag = rekord för emeliepemelie

Ghost caught on tape

Sånt här är det värsta jag vet......



Filurer

På Strömkajen huserar det en hel del filurer, inte bara jag då ;) Det finns allt från tokigta turister, båtnördar, burksamlare och fågelmatare....

Här är är fågelmataren som går under epitetet Fågelmannen:

image141

Middagen..

..var super god trots att receptet var inspirerat av Per Moberg. Vi gjorde kycklingschnitzel med ljummen potatissalld, slurp!! Ps. man måste inte följa receptet, det blir gott i alla fall. Ni kan läsa hur vi gjorde på min kollegas Kristinas bloggsida.

Som ni märker finns det mycket tid över till bloggande i dag :) och det är ju kul. Kul att ha något "vettigt" att göra! Snart är det tid för kvällsstädning av båten och om cirka fem timmar är vi i stan, phu!

Kanske hörs vi senare....
...för det verkar ju finnas tid till det som sagt
//Emelie

Notblad

Lite nya noter att lära sig på pianot.......

 image137

Undrar om det blir en fin liten truddelutt :p


Bara att börja öva..



Allt går!!

Fransk manekyr


Depend nagellack, som täcker missfärgningar

Testa! Köpte igår och blev hel nöjd! Resultatet blir nästan som fransk manekyr fast man knappt ansträngt sig!

Vad ska man med mobil till..?

Buss 144, Alvesta-Växjö

Två killar ~18, uppenbarligen på väg till flygplatsen, sitter och diskuterar huruvida de kan använda sina mobiler i Tyskland.
Kille 1: Men det är mycket dyrare att ringa och skicka SMS från utlandet, det VET jag!
Kille 2: Men om du och jag går jämte varandra i Tyskland och skickar SMS, vad kostar det då?
Kille 1: Då måste det tillbaka till Sverige och vända...så jag tippar på 40 spänn per SMS!
Kille 2: Oh shit, då får vi göra som nu då, prata direkt...
Kille 1: Mm, det få tyvärr bli så...

Cred: Karin J

www.tjuvlyssnat.se


Bååååten

Nu är jag tillbaka på båten, tjohoo. Tur nog är det jätte fint väder ute. Ska sätta mig ute en liten stund och dricka en kopp kaffe. Hade jag haft telegonen med mig kunde jag ha ringt någon oxå men icke.... den är kvar hemma!!!! Hur ska det gå; en hel dag utan telefon!?!!?! Jag har ju datorn med mig så det går ju att maila, faktiskt!

Jaja. Lunchen avklartad och ruschen med för den delen. Resten av dagen blir nog lugn, i vanlig ordnign!

Ciao Amigos
//Emelie


Ojoj..

...vad tiden går fort, kanske för att det pågår mycket mest hela tiden. Igår belv det en tripp till äventyrsbadet Sydpoolen i Södertälje :) Rickard och jag tävlade om vem som kunde åka vattenrutschelkana fortast. Lämpligt nog fanns det ett tidtagarur precis vid rutschelkanans slut. Jag åkt på 11 sekunder och Rickard på 8... Tur var väl det ;)

Idag begav vi oss till Yxlan och eldade en himla massa ris och sly. Det var kul att få ordning på skogstomten och att få vara ute en hel dag! Det blir ju inte allt för ofta. Vid fem var det dags att åka för att hinna med färjan. Väl inne i stan drar sig Rickard upp mot Sundsvall och jag möter upp Kristina och Veronica för en fika i Fridhemsplan. Man måste fika minst en gång om dagen ;)

Dags att tvätta bort röklukten från håret
Sov sött
//Emelie

Henri de Toulouse-Lautrec

Så heter den uställningen som är på nationalmuseum just nu. Idag var jag där och kikade runt med Nina och hennes vän Åsa. En rätt så underhållande och lättsam utställning. Konstnären är fransk och huserade en hel del på den kända bordellen Moulin Rouge. Spännande! Han lär ska ha känt sig hemma där eftersom han led av ett handikap; han slutade växa i 15 års ålder och blev bara 151 cm lång. Är det ett handikapp att vara kort kan man fråga sig? Wel! Efter Toulouse-Lautrec så fikade vi :) och begav oss så småningom hemmåt. Nu har jag just tränat för ovanlighetens skull samt dinnerat!

image135        image136
       
Hej svejs Snyggingar!!!
//Emelie

RSS 2.0