Årskrönika 2011, del 3

Så har vi september! Vi ger ett bud på ett radhus i Nyköping och bestämmer oss för att flytta! 1 Oktober är tillträdesdagen så nu är det mycket som ska hända! Phu, debbelphu!!!! Packa, planera, ordna, skriva papper, etc. Så otroligt mycket jobb med en flytt! Huga! Sickentur att kompis (och gudfar) Johnny kan hjälpa till, även kompis Markus inte att förglömma! Tack tack snälla Ni!!!
Så är det oktober och flyttlasset går. Nu ska "skiten" upp oxå! AAaaaa!!! Vart kommer alla saker ifrån??? Efter en massa uppackande blir det en dagsutflykt till Nävekvarn, utanför Nyköping! Fiska är alltid bra som avkoppling varken man får fisk eller inte! ;) Min mage blir allt tyngre och tar på krafterna så jag blir sittande lite här och där. Tack för alla bänkar! :)
I november åker vi till Kolmården och tittar på lejon, gorillor och inte minst getterna som var lite läskiga!
I december har vi bakat som galningar tycker jag, helt frivilligt men i alla fall. Det måste vara mammahormonerna eller mammaaptiten ;) Vi har svängt runt en del oxå runt granen med stor inlevelse! :) "Så här gör grinolle vart han går....." och "Så här gör flickorna vart dom går...." Det bidde julafton och vi åkte till Tyras farmor, tomten skulle ju visst komma dit i år!


Kram på er och Ett Gott 2012!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0