Summa summaris

Ja ibland blir det bara inte något skrivet .. men nu kommer lite smått och  gott från i veckan! Eftersom vi håller på med avvänjning av nattammning så är La familia jättetrött men det är ju bara att hålla igång som gäller. Framåt 12, 1 är det tack och lov eftermiddagsvila så då är det bara till att samla krafter. Så; i måndags pysslade vi på här hemma med diverse, på tisdagen blev det en sväng till stugan på Yxlan, på onsdagen fick vi besök av mormor och torsdagen fixade vi bland annat en skjorta till Rickard så vi kunde gå på förhandsvisningen av en utställning på kvällen! Idag jobbar Rickard och Tyra och jag har lekt i parken och pysslat här hemma!

Phu, ja det var små axplock av veckan men alla detaljerna orkar ni nog inte läsa om. ;) Det vill säga om alla smågnabb som blir när man är trött, eller om försöken till att fxa en kökskran hos min bror, eller om sångstunden som inte hölls idag fredag vilket visade sig då vi väl kom fram och så vidare. Kanske är det om allt det ni vill läsa men nja där börjar scensuren ;)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Känner igen det där.. tröttheten och alla smågnabb som uppstår därefter. Här har det varit p.g.a att Zoey varit förkyld och sovit dåligt på nätterna, men nu mår hon bättre som tur är! :)



Kram på dej!

2010-10-03 @ 19:57:41
Postat av: Emelie

Jo det är inte lätt! Det är så lätt att små saker blir löjligt stora. Skönt att hon mår bra nu i alla fall! :) Kram!

2010-10-06 @ 21:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0