Att blogga

Vitsen med att blogga är att skriva inlägg har jag förstått. Ibland får man dock lite skrivkramp kanske för att det är fullt upp eller för att man är matt då det finns tid över. I går var Tyra och jag på babysim. Det var en ny upplevelse. Man tror att alla föräldrar är ungefär som en själv men det är snarare tvärtom. Alla föräldrar är inte som vi, i alla fall inte de i Stockholm. I poolen var alla mammorna med sina bäbisar i vid poolkanten stod alla papporna med svindyra objektivkameror i en klunga likt paparatzzies och smattrade bilder!
Gisses tänkte jag och säkert Rickard med. Jag hade packat ner vår lilla digitalkamera men den hann vi aldrig få upp. Jag tror vi tänkte att det är ju sju tillfällen kvar så det ordnar sig plus att det kommer en fotograf som tar undervattenbilder sista gången.

Man känner sig inte som en hipp innerstadsmamma som det flesta mammorna i den här omgivningen verkar vilja utmärka sig för att vara. Jag är en vanlig mamma utan innerstadstwist. Men då är man udda. Vad konstigt! Jag tror att de hippa mammorna har komplex eller är inflyttade ;) eller så är man bara väldigt väldigt olika!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0